Pályázott valaki az Erzsébet program keretein belül a nagycsaládos nyaralásra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 14:08
1/10 anonim válasza:
Mi igen,tavaly is így voltunk nyaralni,péntekre várjuk az eredményt.
2/10 A kérdező kommentje:
Mi még csak a munkáltatói igazolásokat várjunk a munkahelyünkről. :( Remélem nem csúszunk ki.
Tavaly hol voltatok? Hány napig volt elég a keret, amit kaptatok?
2014. jan. 22. 21:21
3/10 anonim válasza:
Tavaly Balatongyörökön voltunk 5 nap,4 éjszaka teljes ellátással,nagyon szuper volt,ha idén is sikerül,akkor most Siófok,vagy még nem tudjuk.
4/10 anonim válasza:
Meg jött az e-mail, idén is megyünk,nektek is sok sikert,jó nyaralást.
5/10 A kérdező kommentje:
De jó Nektek! Nekem még a cégem rajt ül a munkáltatóimon, arra várunk. Én már le is tettem róla, szerintem lecsúszunk a pályázatról. :(
2014. jan. 24. 13:08
6/10 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy a nagycsaládosoknak van a legnagyobb keret,szerintem nem fogtok lecsúszni,a szállást március 3-dika előtt senki nem tud foglalni.
7/10 anonim válasza:
Mi is idén pályáztunk először, most lettünk nagycsaládosok :) Mennyi időre jött meg az eredmény? Én 16-án adtam be a pályázatot.
8/10 A kérdező kommentje:
Megjött a munkáltatóim, és sikeresen benyújtottuk a pályázatot! Hipp-hipp-hurrá! :)
Mi is most (szeptemberben) lettünk nagycsalád, ezért idén pályáztunk először.
Kedves első! Jó nyaralást Nektek!
Kedves Utolsó! Nektek pedig (velünk egyetemben) sikeres pályázatot!
2014. jan. 27. 14:34
9/10 anonim válasza:
Szia! Azt írták, hogy a pályázat benyújtását követően 15 munkanapon bírálják el a pályázatot. De gondolom már megjött az eredmény! Mi eléggé az elején adtuk be a pályázatot, megnyertük. Amint betelik a keretszám, lezárják a pályázatot.
10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap jött meg az eredmény, mehetünk nyaralni. :)
2014. febr. 18. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!