Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagycsalados anyak! Ti mikor...

Nagycsalados anyak! Ti mikor kezditek a karacsonyi nagytakaritast?

Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 14:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Folyamatosan takarítok mindig ezért nincs szükség nagytakarításra
2014. nov. 26. 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem csinálok ünnep előtti nagytakarítást, sőt, kifejezetten nagytakarítást sem.

Mindig mosolygok mikor valaki meséli,h. jaj de elfáradt a Húsvéti, Karácsonyi stb. nagytakarításban :)

Folyamatosan takarítok amit épp kell, vagy amihez kedvem van. Sosincs sterilitás, patikatisztaság nálunk, de a kosz sem esz meg.

2014. nov. 26. 14:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Harmadik kisfiunkkal vagyok itthon, ovi-suli a nagyoknak. Folyamatosan takarítok, hol ezt-hol azt.. Elosztom.Vagy csak a függönyöket kapom le, kimosom és már teszem is vissza,mert nem vasalósak. Vagy egy jobb napon ablakot pucolok. Tehát igazából mindig tisztaság van, nagytakarítást nem kell csapnom_!
2014. nov. 26. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Lehet hogy furán hangzik, de én már megcsináltam, mert a hétvégén már kezdjük a lakást díszíteni, hisz vasárnap már advent első vasárnapja.
2014. nov. 26. 15:20
 5/16 A kérdező kommentje:
igen ugy latom par emberke felre ertett :) en is folyamatosan takaritok es engem sem esz meg a kosz de nyilvan nem puculok hetente ablakot vagy szonyeget surolok en nem tudom en ugy nottem fel meg nyilvan en is ezt viszem tovabb hogy karacsony elott nalunk minimum a nagy takaritas :)
2014. nov. 26. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem értettek félre....a szó szoros értelemben én sem végzek nagytakarítást(szőnyegünk egyáltalán nincs,a szekrények kitörlését,pókhálózást,csempelemosást abszolút rapszódikusan végzem,amikor látom,hogy szükséges,megcsinálom,de nem kötöm az ünnepekhez)de most hétfőn pucoltam ablakot és mostam ki a függönyöket(legutóbb augusztus elején csináltam,előtte pedig március elején).Szóval én készen vagyok vele.Mikulás előtt pedig feldíszítem a házat.3 gyerekes
2014. nov. 26. 16:44
 7/16 anonim ***** válasza:
3 gyerek van, egy itthon, és 80%-ban még egy beteg. Én örülök, ha épp a porszívózás-felmosás-mosás-főzés-mosogatásra jut időm. Úgyhogy én szoktam karácsony előtt nagytakarítani, ilyenkor ablakot mosok, függönyt mosok, port törlök mindenhol, stb. Jövő héten fogom elkezdeni, karácsonyra éppen végzek vele.
2014. nov. 26. 16:51
 8/16 anonim ***** válasza:
A 6. vagyok:a 2 évesem nekem is itthon van,a két nagyobb suliban,és oviban.Az ovisom ma ment először,az elmúlt 3!!! hétben itthon volt betegen.Emelett iskola előkészítőre,logopédiushoz,a hipotóniája miatt heti 2x különböző fejlesztésekre viszem a középsőt....
2014. nov. 26. 17:08
 9/16 anonim ***** válasza:
logopédius=logopédus.BOCSI
2014. nov. 26. 17:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Én ebből nem csinálok nagy ügyet.

Nálunk is folyamatos a takarítás, de azért ilyenkor én is ablakot pucolok, függönyt mosok, felmászom, hogy letöröljem a szekrények tetejét is. Van egy ismerősöm, ő szokott takarítást vállalni. Elhívom, a férjemet elküldöm a gyerekekkel anyósékhoz, mi ketten pedig egy nap alatt rendbe vágjuk a házat.

Amíg pici volt a baba és megült a nagy, addig ment nekem egyedül is, de mióta a baba is feláll, felmászna utánam a létrára, minden szir-szar érdekli, lehetetlen tőle ilyesmit megcsinálni. Ilyenkor előszedem a takarítógépet is, és a kanapét, szőnyegeket felfrissítem, kipucolom, a bútorokat is eltolom.

Szerintem ez valamikor december közepén lesz.

2014. nov. 26. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!