Nagycsalados anyak! Ti mikor kezditek a karacsonyi nagytakaritast?
Soha nem csinálok ünnep előtti nagytakarítást, sőt, kifejezetten nagytakarítást sem.
Mindig mosolygok mikor valaki meséli,h. jaj de elfáradt a Húsvéti, Karácsonyi stb. nagytakarításban :)
Folyamatosan takarítok amit épp kell, vagy amihez kedvem van. Sosincs sterilitás, patikatisztaság nálunk, de a kosz sem esz meg.
Én ebből nem csinálok nagy ügyet.
Nálunk is folyamatos a takarítás, de azért ilyenkor én is ablakot pucolok, függönyt mosok, felmászom, hogy letöröljem a szekrények tetejét is. Van egy ismerősöm, ő szokott takarítást vállalni. Elhívom, a férjemet elküldöm a gyerekekkel anyósékhoz, mi ketten pedig egy nap alatt rendbe vágjuk a házat.
Amíg pici volt a baba és megült a nagy, addig ment nekem egyedül is, de mióta a baba is feláll, felmászna utánam a létrára, minden szir-szar érdekli, lehetetlen tőle ilyesmit megcsinálni. Ilyenkor előszedem a takarítógépet is, és a kanapét, szőnyegeket felfrissítem, kipucolom, a bútorokat is eltolom.
Szerintem ez valamikor december közepén lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!