Gyermek rablás vagy nem? Mit tennétek?
Ki ne vidd engedély, és papírok nélkül! Pont erre vár az exed. Egy apró hiba és még a láthatást is elvetetheti. Persze ha ezt elmeséled a bírónak, hogy ilyeneket mondott az ex, ki rá a fültanu, hogy tényleg így volt? Szépen vidd vissza a gyereket. Vissza kell, hogy vegye a párod. Ha meg nem hajlandó, na akkor mész a rendőrségre, bíróságra, mit tudom én hova és jelented.
Te meg szépen visszamész és várod a környezettanulmányt. Szépen előkészítesz mindent, hogy a lehető legtökéletesebben menjen minden. Nem tudom, miből áll egy ilyen. Néznek mondjuk papírokat, számlákat? Legyen szépen minden rendezve.
Nagyon sok szerencsét kívánok neked!
Az, hogy így viselkedik az exed nagyon nem szép dolog, nem is sejti, hogy ezzel nem csak neked árt, de a saját fiának is. Egy válásnál legalább a gyerek miatt tisztességgel kéne bánni egymással. Azért ezt a bíróság tudja, hogy nem írja alá a papírt az útlevélhez? Neki kutya kötelessége számodra elérhetővé tenni a láthatást, és ebbe az útlevélhez való hozzájárulás is benne kéne, hogy legyen. A bíróságon mond el, hogy nem működik együtt az ex. Ez negatív pont lehet ellene.
A legjobban a gyereket sajnalom az ugyben, akit a ket idiota szuloje (ehhh letrehozoja inkabb) fegyverkent hasznal egymas ellen.
Amugy aki az egy eves gyereket otthagyja, mert 'magan okok' miatt surgosen Ausztriaba kell mennie, meg is erdemli, hogy a gyerek apja ott tegyen keresztbe, ahol tud.
nekem ez az egész történet furcsa... magyarországon mindenkinek kell már személyi, tehát a 2 évesednek is van, hisz jártok bíróságra, kizárt, hogy nem szólták.
nyilván van ügyvéded, tehát ő az első aki felhívsz és nem egy névtelen fórumon kérdezősködsz.
elmész a gyámügyre és lejátszod a beszélgetéseteket ami nyilván megvan, hisz ilyen esetekben elsőként mondja az ügyvéd, hogy minden beszélgetést rögzíteni kell...
mondjuk nekem a havi 53.000.- sem jön ki, ha csak gyessel és csp-vel nézem, akkor is többnek kell lennie a tartásdíjjal. na mindegy, zűrös életetek lehet ha ez igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!