Mit tegyek? Nem szeretem a parom gyerekeit
Teljesen megértelek!Mindenben.
A férjemmel 3 éve élünk együtt. 2-2 gyereket hoztunk ebbe a házasságba. Az enyémek (12 éves lány,13 éves fiú) velünk laknak, a férjem fiai (15,18 évesek) kéthetente 4-5 napra jönnek. Egész nap a gép előtt ülnek, vagy a telefonjukat nyomkodják. Köszönni egyik se hajlandó, ahogy szóra méltatni sem. Az apjukat is lenézik, minden kaját turkálnak amit eléjük teszek, hazudoznak. A férjem retteg az elvesztésüktől, ezért mindent megenged nekik.Még akkor se szólhatok rájuk ha nem húzzák le a wc-t maguk után (pedig szokásuk).
Mivel mindketten csupasz fenékkel szálltunk ki az előző házasságunkból, semmink nincs. Nap mint nap küszködünk egy albérletben, míg a fiúk új apukája új házba kötöztette őket és tényleg nincsenek anyagi gondjaik.
Rengeteg vitánk van miattuk pedig kapcsolatunk nincs is velük, mert 4 nap alatt 1 mondatot nem váltottak egyikünkkel sem.
Útálom őket. Mindkettőt. Nem az anyjuk miatt, hanem mert sunyi, önző és trehány kölykök. Sokba kerülnek, aminek az én gyerekeim isszák meg a levét.(mert a tartásdíj elmegy 10-én, de ha hó végére nem marad pénzünk, a gyerekeim járnak lyukas cipőben és kapnak kevesebb uzsonnát.) ÉS mert a férjem hagyja h így viselkedjenek velem és vele. De főleg velem. Velem, aki a hétvégéit azzal tölti h főz nekik és rámol utánuk.
Néha úgy érzem, mennem kell,hogy egy percet sem bírok ki velük. De itt van az én két gyerekem is, akiket nem lehet csak úgy rángatni ide-oda.
Nem tehetsz semmit sem h szeresd a párod lányait. Nem is várják el ezt tőled. Viszont el kell döntened, le tudsz e nyelni egy ekkora békát a párodért. Ráadásul a lányok még kicsik, legalább 10-15 évig még jönni fognak és ez nagyon sok idő.
Magadban kell rendet tenned. Ha nagyon gáz, én fogom a gyerekeimet és elmegyünk valahova. Bárhova. De még nem döntöttem el, mit tegyek. Még várok. Átgondolom.
Neked is ezt javaslom. A férjddel is beszélhetnél erről. de ha úgy érzed, ezzel akkor sem tudsz megbarátkozni ha újá születsz és látod, hogy az ebből adódó idegeskedés és konfliktus komolyodik és elviselhetetlen lesz, akkor menned kell.Ne várj túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!