Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem szeretem a...

Mit tegyek? Nem szeretem a parom gyerekeit

Figyelt kérdés
paromnak van egy most 7 es egy 11 eves lanya. ket eve vagyunk egyutt nekem vanegy 4 eves fiam es van egy kozos 6 honapos lanyunk. eddig nm volt gond a lanyok nem jottek parom ment hozzajuk de moaatanaban minden hetvegen itt vannak. a parom a fiamat is sajatjanak tekinti. a kisebb lanyt a termeszete miatt nem tudom szeretni. hazudozik irigy meg vannak olyan dolgai pl nyaron mamajuknal voltak o meg levetkozve kiszokott ejszaka a szomszed 13-14 eves fiuknak mutogatni magat stb.. a naggyal az a bajom hogy o a parom kedvence (mellesleg o nem verszerinti gyereke) mikor itt vannak neki mindent lehet.. de amit a lgjobban utalok ha a ket lany a kozos babank kozelebe mgy.. egyszeruen feltudnek robbani .. persze ezt nem mutatom,jopofizok :( utalom magam amiert igy erzek irantuk.. melleslg ok szeretnek.. parommal probaltam beszelni de lehetetlen.. mivel nem jartak hozzank mikor a babat bevallaltuk aki am nem tervezett volt inkabb felelotlenseg(pharmatex baba) igy hogy mar kozos baba is van (amit nem banok imadom a lanyom) nem tehetem hogyy csak ugy lelepek :( volt valaki hasonlo helyzetben? mit tegyek hogy megszeressem a lanyokat? egyszeruen utalom a hetvegeket mar a gondolattol s rosszul vagyok :(

2014. nov. 24. 10:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolso jol latod a dolgokat valban nehez a ket sajatommal es a parom nem erti nem terhemre vannak a lanyai csak egyszeruen kezdek belefaradni hogy hiaba nevelnem oket is nem lehet :( az anyjukkal nem vagyok joban egyaltalan .. :/ es ami azt illeti sajnos a lanyok sem erdeklik attol mg nem felek hogy nem engedne okt hozzank mert orul hogy hetvegente s.ggreszegre ihatja magat,a lanyok sem sazeretik az anyjukat es ez szomoru :( en honapokig kitartottam a lanyok mellett mikor a hulyesegeiket csinaltak volt hogy a parom nem akarta oket hozni en mondtam hozza oket hisz ha velunk laknanak se dobnank ki oket mert rosszak.. de mar ugy erzem belefaradtam :( a parommal napi szinten probalok beszelni pedig tudja a sajatomat sem nevelem rosszul hiaba mondja a volt neje hogy nem vagyok jo a lanyoknak mert fiatal vagyok.. (22) a fiam megis egy jol nevelt kisfiu mert vannak szabalYok amiket bekell tartani.. hiaba mondom a paromnak azzal nem szeretne kvesbe a lanyait ha kovetkztesebb lenne mert az a gyerekek erdeke is lenne.. meg hiaba mondom neki hogy ezt mar nem birom igy alapbol nem konnyu 4 gyerekkel a picim sokx fent van ejszaka szoval aludni is alig tudok es akkor meg a lanyainak is konyyorghetek hogy viselkedjnek de ha a fejem ttejere allok akkor se erdekli oket.. az apjukra is alg hallgatnak mert kb az van amit ok akarnak.. majd lehet a hetvegn en is itthagyom vele a 4 gyereket egy par orara talan rajon milyyen jo is az :/ mast mar nemtudok..
2014. nov. 27. 14:26
 12/13 KNora válasza:

Teljesen megértelek!Mindenben.

A férjemmel 3 éve élünk együtt. 2-2 gyereket hoztunk ebbe a házasságba. Az enyémek (12 éves lány,13 éves fiú) velünk laknak, a férjem fiai (15,18 évesek) kéthetente 4-5 napra jönnek. Egész nap a gép előtt ülnek, vagy a telefonjukat nyomkodják. Köszönni egyik se hajlandó, ahogy szóra méltatni sem. Az apjukat is lenézik, minden kaját turkálnak amit eléjük teszek, hazudoznak. A férjem retteg az elvesztésüktől, ezért mindent megenged nekik.Még akkor se szólhatok rájuk ha nem húzzák le a wc-t maguk után (pedig szokásuk).

Mivel mindketten csupasz fenékkel szálltunk ki az előző házasságunkból, semmink nincs. Nap mint nap küszködünk egy albérletben, míg a fiúk új apukája új házba kötöztette őket és tényleg nincsenek anyagi gondjaik.

Rengeteg vitánk van miattuk pedig kapcsolatunk nincs is velük, mert 4 nap alatt 1 mondatot nem váltottak egyikünkkel sem.

Útálom őket. Mindkettőt. Nem az anyjuk miatt, hanem mert sunyi, önző és trehány kölykök. Sokba kerülnek, aminek az én gyerekeim isszák meg a levét.(mert a tartásdíj elmegy 10-én, de ha hó végére nem marad pénzünk, a gyerekeim járnak lyukas cipőben és kapnak kevesebb uzsonnát.) ÉS mert a férjem hagyja h így viselkedjenek velem és vele. De főleg velem. Velem, aki a hétvégéit azzal tölti h főz nekik és rámol utánuk.

Néha úgy érzem, mennem kell,hogy egy percet sem bírok ki velük. De itt van az én két gyerekem is, akiket nem lehet csak úgy rángatni ide-oda.

Nem tehetsz semmit sem h szeresd a párod lányait. Nem is várják el ezt tőled. Viszont el kell döntened, le tudsz e nyelni egy ekkora békát a párodért. Ráadásul a lányok még kicsik, legalább 10-15 évig még jönni fognak és ez nagyon sok idő.

Magadban kell rendet tenned. Ha nagyon gáz, én fogom a gyerekeimet és elmegyünk valahova. Bárhova. De még nem döntöttem el, mit tegyek. Még várok. Átgondolom.

Neked is ezt javaslom. A férjddel is beszélhetnél erről. de ha úgy érzed, ezzel akkor sem tudsz megbarátkozni ha újá születsz és látod, hogy az ebből adódó idegeskedés és konfliktus komolyodik és elviselhetetlen lesz, akkor menned kell.Ne várj túl sokáig.

2016. nov. 11. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó...mintha magamat hallanám a sorok mögött, én is ezért utálom a párom gyerekeit, és képzelheted ők velünk laknak. De ugyanezeket élem át, trehányak, gonoszak, hazudnak, lopnak, tönkreteszik a dolgaimat, szétvagdossák a ruháikat, semmi nem jó amit főzök.....én már a totális idegösszeroppanás szélén állok. 13, 15 évesek.
2016. dec. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!