Mit tegyek? Nem szeretem a parom gyerekeit
De miért utálod őket ennyire? Azt mondom, szeretnek téged...Miért baj ha a lányod közelébe mennek?
Nem megoldható, hogy továbbra is a párod járjon hozzájuk?
Amúgy, ha szereted a párodat, akkor ezt meg kell értened, el kell viselned. Amikor összejöttetek is tudtad, hogy van gyereke...
Nekem amúgy fura, hogy az a kislány a kedvence, aki nem vérszerit az övé. (Persze lehet, csak szokatlan)...
TEhát lényegében van 4gyerek egy fedél alatt, akiknek mind másik apukájuk van- 2-nek ugyanaz az anyukájuk, és 2-nek az apjuk? Illetve a két nagylánynak egy anyukája van? Mostoha-féltestvérek, mostohaanyák, édesanyák-apák? Még jóhogy nehéz ez a szitu! MIndenkinek mások az igényei. De neked kéne dönteni, hogy te mit szeretnél? Most komolyan lelépnél a két kicsivel, a két nagy miatt a párodtól? Miért baj, ha nagylányok a kishuguk közelébe mennek? Nem értem miért vagy ennyire ellenséges velük?
Szerintem kezd el összegyűjteni a nagylányok jótulajdonságait, beszélgess velük, csináljatok közösen valami jobb programot és próbáld meg elfogadni őket. Törekedj arra, hogy szeretetteljes légkör legyen otthon, a két kicsi miatt is. Elhiszem, hogy baromi nehéz ez, de te vagy a felnőtt, szegény nagylányok sem tehetnek erről a szituról, ha választhanának, valószínűleg ők sem így döntöttek volna.
Az meg, hogy miért csinál egy 7éves kislány olyat, hogy meztelenre vetkőzik 13-14éves fiuk előtt.... erről inkább el kéne beszélgetni vele, nem pedig utálni miatta. Mit csinálnál, ha majd a te fiad lesz 7éves és ilyeneket csinál?
Szóval próbálj meg jó anyukájuk lenni, mind a 4gyereknek, gondold el, hogy nekik is milyen rossz lehet és főleg milyen nehéz. Hétközben itt vannak, hétvégén ott. Nekik sem olyan egyszerű ám állandóan máshoz alkalmazkodni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!