21éves fiú vagyok és van egy 2éves lányom, az anyukája el hagyott minket így én nevelém születése óta, a lényeg van egy lany szeretem nagyon és ő is engem tudta hogy van egy lányom mégis e miat undorodik tőlem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
szerintetek mit tegyek?2014. aug. 6. 04:08
1/9 anonim válasza:
Akkor az a lány nem szeret téged igazán...
2/9 anonim válasza:
Gyorsan rázd le magadról és keress egy másikat, aki midkettőtöket elfogad.
3/9 anonim válasza:
Undorodik tőled? Akkor nem hinném,h nagyon szeret. Biztos fiatal még egy ilyen dologhoz.
4/9 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni. Én sem nevelném más gyerekét. Szakítsatok.
5/9 anonim válasza:
Éretlen a lány, nem hozzád való.Ha szeretne nem undorodna Tőled!
6/9 anonim válasza:
Undorodik,csak mert felelősségteljesen neveled a kislányod? El kell keserítselek de az a lány egy tuskó,nem hozzád való.
7/9 anonim válasza:
Sajnos ez a kapcsolat nem fog működni. A gond az, hogy a huszas éveik elején járó lányok nagyobb része még nem áll készen az anyaságra. Pláne nem más gyerekét akarják nevelni.
De azért vannak olyanok, akik ilyen idősen vállalnak gyereket, szóval te is találhatsz valakit a korosztályunkból, csak tudnod kell, hogy nehezebb dolgod lesz az átlagnál. Ezt a lányt meg felejtsd el, ha nem fogadja el a kislányt.
Sok sikert, remélem, megtalálod azt, akivel egy család lehettek.
8/9 anonim válasza:
Amúgy (és ezt nem bántásból mondom) kezdd magadban tudatosítani, hogy te nem 21 éves FIÚ vagy, hanem FÉRFI.
Főleg, hogy gyereked van. Egy gyereknek ne egy gyerek legyen a szülője :)
Te is tekints magadra férfiként.
Üdv. 23N
9/9 anonim válasza:
Ha 21 évesen egyedül neveled a kislányod, akkor te nagyon nagy király vagy! Gratulálok! Remélem minden rendben veletek! A csajt meg hagyd, jobbat érdemelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!