Ha szeretem a gyerekeket és érdekel az egészségügy akkor mi legyek?
Na most ez nem tudom, hogy mennyire volt érthető. Nem tudom most máshogy megfogalmazni.
Mindig megcsodálom a csecsemőket és irtó aranyosnak tartom a kicsi gyerekeket és úgy érzem, hogy gyerekekkel szeretnék majd foglalkozni, viszont az egészségügy is érdekel. Nem kell mondani, hogy mennyi probléma van velük, tisztában vagyok ezzel a résszel is :)
Szerintetek mi lenne a megfelelő foglalkozás?
Még van 2 évem az érettségiig.
Én csecsemő és gyermekápoló vagyok. Szerintem ez a szakma és még a védőnő áll a legközelebb ahhoz amit írsz. Viszont azt hozzátenném, hogy a védőnő főként a szülővel kommunikál és nehezebb is vele munkát találni.
Gyerekápolóként sokkal mélyebb kapcsolatot is ki lehet alakítani egy gyerekkel vagy babával.
Persze ez attól is függ, hogy később hol fogsz dolgozni. Nyilván erre egy ambulancián másképpen van lehetősség, mint mondjuk egy újszülött osztályon.
Vagy esetleg gyerekorvos, bár ezt nem ajánlom, nem jó beteg gyerekekkel foglalkozni, rossz látni, ha egy-két esetben a dolgok szomorú fordulatot vesznek.
Óvónő, bölcsődei gondozónő is lehetnél, csak nekik meg nincs sok közük az egészségügyhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!