Méhpolip eltávolítás-eü. Küret, helyi érzéstelenítésben?
Sziasztok!
Van köztetek olyan akinek a fenti beavatkozást helyi érzéstelenítésben csinálták?
Az orvosom javasolta a műtétet,vénás altatással,de hozzátette,hogy lehetséges érzéstelenítésben is,csak azt az OEP nem támogatja,ezért ebben a kórházban(István) nincs rá lehetőség.
Köszönöm:)
Köszi,
sajnos nekem is így csinálná az orvos,de most olvastam egy magánklinika honlapján,hogy ők is érzéstelenítésben csinálják.
A Telki Magánklinikán végeznek érzéstelenítésben ilyen műtétet.
Végül oda mentem,nagyon rendesek voltak,és az ottani vizsgálat alapján kiderült(abszolút körültekintőek voltak,alaposak),hogy meg tudom úszni a műtétet.
Kaptam gyógyszert,és azóta rendben is vagyok.
Szia!
24 éves vagyok,nekem egyenlőre még nincs tervben a baba.
Nekem ciklus problémáim voltak,volt,hogy 3 hónapig nem volt menstruációm,utána pedig 3 hétig folyamatosan..A Telkis orvos mondta,hogy a polip a vérzéssel le tud válni(méhüregben volt),sokszor az uh-n ami polipnak látszik nem is az,hanem a méhnyálkahártya vastagsága miatt egy túlburjánzás.
3 hónapig szedtem ciklus közepén 10 napig,napi kétszer a Norcolutot. Fájdalmas,nagyon bő menstruációt csinált,de mindháromszor elmúlt 5-6 nap alatt,tavaly április végén ettem utoljára,azóta rendben vagyok,rendszeresen 30 napra jön a menstruációm és uh-n sincs semmi rendellenes.Életmódot váltottam,Aviva tornázok rendszeresen illetve a Gynex készítményt szedem.
Meg tudlak érteni,mert én is eléggé kétségbe voltam esve..Ha tudok valamiben segíteni,írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!