Anyukák őszintén kinek volt betervezve?
Figyelt kérdés
Tervezett volt gyermeked vagy meglepi volt?:)2014. nov. 22. 18:26
21/38 anonim válasza:
Terveztük 2 èvig nem jött, majd felfugesztettük mert nagy vàltàs jött az èletünkbe, újrakezdtünk vèdekezni...màsodik hónapban terhes lettem :-)
22/38 anonim válasza:
Első nem tervezett (a férjem előtti párommal próbálkoztunk, nem jött össze a doki szerint miattam, igy az elején megbeszéltük a férjemmel, hogy valószinűleg örökbefogadás lesz, ezért nem is védekeztünk), a második tervezett, annak ellenére, hogy elvileg meddő voltam, szoptatás alatt a 9 hónapos fiam mellett megfogant.
23/38 anonim válasza:
Első tervezet volt, a második is csak nem akkor mikor megfogant. De mind kettőnek nagyon örültünk.
24/38 anonim válasza:
Nagyon is tervezett volt a kisfiam. Szerencsére egyszerre sikerült is.
25/38 anonim válasza:
Persze terveztuk oket 😊 az elsot 5 evvel kesobbre a 2.at 2 evvel korabbra a 3.at meg "majd egyszer ha minden jol alakul" idopontra 😊 mar az elso fogantatasa elott 1 evvel hazasok voltunk nem miatta hazasodtunk ossze. Azt hiszem a sors rendezte mikor kell, hogy jojjenek, mert egy sem a tervezett idopontba jott 😊
26/38 anonim válasza:
hehe, ez annyira jó:) még akkor is lepontoznak amikor leírok valamit, hogy nálunk hogy alakult a 3 gyerek sorsa. Köszi:)
27/38 anonim válasza:
Tervezett volt, előtte letettük mindketten a cigit, szedtünk vitamint és elengedtük magunkat. Sosem vadásztam a ciklusomat, nem mértem hőt, nem néztem peteérést, tehát nem görcsöltünk rá, sőt. Mire feltűnt, hogy nem jött meg, már 8 hetes voltam :-D
29/38 anonim válasza:
27-es voltam, és most ebben kinek mi a nem hasznos? Hogy nem csak úgy "lett" a gyerek, hanem őszintén akartuk mindketten? Hogy az első pillanattól kezdve a legjobbat akartuk neki?
30/38 anonim válasza:
nem terveztük. Illetve nem olyan korán. Az első UH-ig nem örültem, ez 2 nappal a pozitív teszt után volt. Azóta örülök, hogy van. Tervezzük a tesót :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!