Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák őszintén kinek volt...

Anyukák őszintén kinek volt betervezve?

Figyelt kérdés
Tervezett volt gyermeked vagy meglepi volt?:)

2014. nov. 22. 18:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nem volt tervezett, de nagyon örülök, hogy lett (17 éves már a lányka) :D
2014. nov. 22. 18:29
 2/38 anonim ***** válasza:
Tervezetten, 9 hónap próbàlkozás, 1 vetélés után érkezett a fiunk.
2014. nov. 22. 18:37
 3/38 anonim ***** válasza:
75%

Tervezett volt,de nem kötöttük időponthoz. em görcsöltünk rajta,hogy legyen,de 1 év után mentem orvoshoz,hogy nincs-e baj,mert semmi és mutatott a képernyőn egy 8 hetes magzatot! :)

A következő is a véletlenre lett bízva és 20 hónap különbséggel ő is megszületett. :)

2014. nov. 22. 18:38
 4/38 anonim ***** válasza:
27%
Nem volt tervezett, de meglepi sem volt, szülés előtt jó pár hónappal már sejtettem, hogy lesz.
2014. nov. 22. 18:44
 5/38 anonim ***** válasza:
59%

úgy voltunk vele,hogy mindenképp szeretnénk,mert imádjuk a babákat,és nagy családot szeretnénk. de ez meglepő volt :)

36hkm

2014. nov. 22. 18:45
 6/38 anonim ***** válasza:
30%
Tervezett, mind a 3. De ez sem garancia az életre szóló házasságra.
2014. nov. 22. 18:46
 7/38 anonim ***** válasza:
Terveztuk. Februarban abbahagytuk a vedekezest. A nyar kozepen jott ossze, miutan felmondtam a stresszes melohelyen. Ez kicsit urom az oromben, de nem banom.
 8/38 anonim ***** válasza:
75%

Nem voltak tervezettek. Igaz, az elso utan mar megallapodtunk hogy lesz kisteso csak meg idopontot nem tuztunk ki. A termeszet megoldotta. :)

Egyebkent szerintem ez teljesen mindegy. :) Az a lenyeg, hogy aki meghozza a dontest hogy babat fog szulni, azok mind egyforman varjak. :) En meg orulok is neki, hogy nem kellett probalkoznom. Masoknak az kesz tortura. Forumokon nem problema errol beszelni, viszont a valo eletben azt bunkosagnak tartom, amikor valaki megkerdezi hogy tervezett volt - e. Foleg tarsasagban. Amikor az ember azt mondja hogy nem, akkor azon csamcsoghatnak masok, ha meg azt mondja hogy igen, akkor az esetleges sikertelensegek es kezelesek jutnak egybol eszebe, de van olyan bunko, aki meg azt is firtatja. Szoval ez szamomra olyan tapintatlan kerdes, mintha negkerdeznek hogy milyen pozban keszult a gyerek. Persze ismetlem, en mindezt eloben gondolom, nem az interneten nevtelenul. Nem tartozik a kerdeshez, csak eszembe jutott. :)

9/38 anonim ***** válasza:
Mind a kettő tervezett gyerek. Ha jönne egy harmadik, ő lenne a meglepi.
2014. nov. 22. 18:59
 10/38 anonim ***** válasza:
Egy lányunk van, tervezett gyerek.
2014. nov. 22. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!