Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a szülők akik otthon...

Deákné Vászna kérdése:

Azok a szülők akik otthon vannak egy kisgyerekkel és azt állítják, hogy nincs 15 percük még arra sem, hogy a hajukat megmossák, azoknak hogyan van idejük félnapokat Gyakorizni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 16:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
60%

én ezt a körkefét, meg szárítást nem értem.. derékig érő hosszú hajam van, sosem szárítom, a körkefét meg végképp nem értem. a szárítás csak tönkreteszi a hajat, a körkefével meg formázni szoktak, többnyire rövid vagy max vállig érő hajat. vagy ha nagyon extravagáns vágás és nem mindegy hogy van beszárítva.

megmosom, megfésülöm és hagyom megszáradni így a legszebb :) nyilván tudom, hogy ha megy valahogy az ember akkor meg kell szárítani de én ilyenkor nem indulás előttre időzítem a hajmosást..

2014. nov. 21. 12:34
 32/43 anonim ***** válasza:
valahogy -> valahova
2014. nov. 21. 12:35
 33/43 anonim ***** válasza:
Hosszú nagyon hullámos majdnem göndör a hajam. A hajvasaló elott célszerű befelé körkefével szarítani mert ugy simább és szebb lesz. Nekem a sima egyenes haj tetszik és olyan is, csak időbe telik. :)
2014. nov. 21. 12:40
 34/43 anonim ***** válasza:
ja így már értem. egyenes a hajam, nem értek a göndörhöz :-)
2014. nov. 21. 12:59
 35/43 anonim ***** válasza:

Szóval te pasi létedre a hajmosásról írsz ki kérdést, mondván te főzés közben is tudsz hajat mosni.

Gondolom nem szültél gyereket és nincs derékig érő hajad, ami szülés után szinte csomókban hullik. Én speciel utálok hajat mosni, mert elég rossz érzés látni azt a hajmennyiséget, ami kihullik olyankor. És nálam ez egy órás procedúra mint már írtam, és le is pontoztak érte. Főzés közben sem mosom a hajam, mert nem akarom, hogy minden hajjal legyen teli.

Amúgy meg nincs előttem a kép, hogy a férjem az 1cm-es hajával a gyakorira ír ki kérdést, hogy ki milyen sűrűn mos/nem mos hajat.

Mindjárt írok is ki egy kérdést én is, hogy a nők az ilyen nyálas pasikat mint te mennyire tartják férfiasnak/férfiatlannak. :)

2014. nov. 21. 15:55
 36/43 A kérdező kommentje:
El tudlak képzelni, ahogy lóg rajtad a háj, csomókban csüng a zsíros hajad! Brrrrrrrr!!!! TE NŐ!!!!
2014. nov. 21. 16:19
 37/43 anonim ***** válasza:
Folyik a nyálad ugye? :D
2014. nov. 21. 16:23
 38/43 anonim ***** válasza:

A hajmosás maga kb. 5 perc, a hajszárítás viszont annál több, minél hosszabb a haj.

A rövid hajúaknak elég kb. 5-10 perc, de ha már vállnál hosszabb és ráadásul dús, vastag szálú és rengeteg, mint nekem, akkor min. 20-30 perc kell hozzá, hogy normálisan álljon (most már a lapockám alá ér).

Ha nem formázom szárítás közben, akkor az enyém össze-vissza áll, a vége kifelé kunkorodik és ráadásul tök lapos. Ha viszont tincsenként szárítom meg, akkor tök jó, és majdnem olyan, mintha a fodrásztól jöttem volna :)

Viszont főzés alatt mi értelme hajat mosni???? Telemegy párával/gőzzel, na meg persze kajaszagú lesz. Még a legegyszerűbb kaját is meg kell keverni néha, frissen mosott hajjal nekem eszembe nem jutna főzőcskézni!

2014. nov. 21. 17:40
 39/43 anonim ***** válasza:

Nem tudom más hogy van vele, én simán tudok 3 gyerek mellett hajatmosni. És gyakorizni is :D

Göndör válligérö hajam van, kb fél óra alatt kész. Mosom és szárítom, ennyi...

2014. nov. 23. 20:32
 40/43 anonim ***** válasza:
A kedves kérdező aligha nem akrobata. Ugyanis ő nem azt állítja, hogy főzés közben tud hajat mosni (ugyan már, ezt bármelyik háziasszony meg tudja csinálni, ha más nem, kocsonya főzés közben), hanem a 4-es válaszban konkrétan azt állítja, hogy hajmosás közben tud főzni. Nah, ezt csinálja valaki utána :D!
2015. jan. 11. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!