Azok a szülők akik otthon vannak egy kisgyerekkel és azt állítják, hogy nincs 15 percük még arra sem, hogy a hajukat megmossák, azoknak hogyan van idejük félnapokat Gyakorizni?
Deákné uram, ott követted el a hibát, hogy egy anonim oldalon azt választottad, hogy névvel jelenj meg. Ez nem egy pub, hogy régi ismerősként üdvözölnek. Itt ha valaki látja pár kérdésedet vagy válaszodat, és nem tetszik neki, meg se fogja hallgatni, mit mondasz. Látja a nevedet, és nyomja a pirosat.
Ha adott a névtelenség, használd ki, mert akkor a véleményedet hallják, és nem azt nézik, ki mondta.
Nem tudom, azt nem értem, valamikor csak alszik egy gyerek, hogy addig magára lehessen hagyni...
Viszont egy oldal megnyitva a háttérben, amíg anyu főz, meg játszik, az szerintem nem akkora bűn. :) Sajnáltatni magunkat ok nélkül az megint más kérdés. Szerintem nagyrészt ők rossz szervezők.
Tipp: én mindig reggel mosom amikor hazaérek a futásból, mert amúgyis zuhanyoznék.
6kor kelek, fél óra-40 perc futás és akkor még van 20 percem 7-ig amíg a férjem el nem indul melóba. Addig ő vigyáz a gyerekre, együtt öltöznek,készülődnek. Még így is 5 percem marad mindig kávézni vagy beindítani a mosást.
Szóval csak szervezés kérdése ahol van férj. Akinek korábban megy melóba, annak viszont hamarabb ér haza, az moshat délután.
Akkor nem tudom mi van, ha valaki egyedül neveli a gyerekeit. Olyankor muszáj rászoktatni, hogy legyen el a gyerek magában is.
Érdekes 17:39-kor sérteget a kérdező, hogy milyen "putriban" lakom, én 20:37-kor küldtem el szebb helyekre. És mindezt privátban! Kérdem én időutazó, hogy előre megmondta mit fogok neki írni?
Amúgy meg, ha nem tetszik a véleményem akkor nyíltan kiny@lh@tja, a stílusáért pedig még mindig az asszonyát sajnálom, mert ha egy idegennel ilyen bunkó, akkor a saját nejével milyen lehet? Főleg, ha már itt kritizálja, hogy mit csinál a szabadidejében és közben azon nyavalyog, hogy nincs ideje semmire a szegény asszonynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!