Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok a szülők akik otthon...

Deákné Vászna kérdése:

Azok a szülők akik otthon vannak egy kisgyerekkel és azt állítják, hogy nincs 15 percük még arra sem, hogy a hajukat megmossák, azoknak hogyan van idejük félnapokat Gyakorizni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 16:08
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
6-os, amíg fő az étel, addig én vígan hajat mosok. Ha mereven nézem közben a lábast, attól nem lesz jobb a spenót.
2014. nov. 20. 16:24
 12/43 anonim ***** válasza:
49%

"gyakorizni pl szoptatás közben is tudok a telefonról"

Hát nekem eszembe nem jutna szoptatás közben gyakorizni.

2014. nov. 20. 16:26
 13/43 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem ido kerdese csak magyarazat az igenytelensegukre.
2014. nov. 20. 16:29
 14/43 anonim ***** válasza:
68%
6-os vagyok :) Jaa, így már értem. Nekem elsőre az jutott eszembe, hogy fél kézzel hajat mosol másikkal meg kevergeted a levest XD
2014. nov. 20. 16:29
 15/43 anonim ***** válasza:
2014. nov. 20. 16:42
 16/43 A kérdező kommentje:
Szerinted? Ha feleségem van? Akkor neked is elmondom. A Deákné vászna egy mondás része. Te sem vagy jobb a Deákné vásznánál. Azt jelenti, hogy hiába adod az ártatlant, tudom ki is vagy valójában. Vagy az tévesztett meg, hogy tudok főzni?
2014. nov. 20. 16:52
 17/43 anonim ***** válasza:
12%
Én pl. azért nem tudok hajat mosni gyerek mellett, mert negyed másodpercre sem lehet magára hagyni mert egyböl ordít, sajnos aludni is úgy alszik, hogy egy 1 órás alvás alatt 3-4 szer felébred, felül az ágyban és sír amíg vissza nem fektetem. Éjszakánként is rengetegszer ébred. Gyakorizni, vagyis úgy általában véve netezni pedig csakis akkor tudok mikor ébren van, vagyis majdnem egész nap ráérnék netezni. Persze nem teszem, inkább vele foglalkozom.
2014. nov. 20. 17:19
 18/43 anonim ***** válasza:
55%
En szoptatas kozben szoktam ,de ez nalunk nem 10 perc.De hajat is szoktam mosni 😊
2014. nov. 20. 17:31
 19/43 anonim ***** válasza:
61%

Gyerekem nincs, józan paraszti eszem talán.

Mondjuk alapból nem értem, miért nem zuhanyzás közben történik a hajmosás.

De ha nekem napközben kell hajat mosni, bevizezem a hajam, besamponozom, kimosom. Ez kb. 5 perc. Balzsamot kenek rá várok 2-3 percet, kimosom alaposan, mert nagyon sok hajam van. Törölközőbe csavarom. Eddig ez 10 perc megszakítás nélkül a kádba hajolva. Egy gyereknek fél perc elég, hogy bajba kerüljön. Ha ülsz a gép előtt, mindig rá tudsz pillantani a gyerekre.

Kifésülni és megszárítani is megy úgy, hogy közben tudod a gyereket figyelni.

Tehát itt nem a hajmosáson van a hangsúly, egy jó trónolós szarásra sincs 15 percük.

2014. nov. 20. 17:33
 20/43 anonim ***** válasza:
66%

Én tudok :)

Meg mást is. Eleve úgy lett "szoktatva" a gyerek, hogy nem lábujjhegyen jártunk, egy mukk nélkül alvás alatt. Úgyhogy akkor például simán tudok házimunkát végezni, vagy akár magamat rendbe tenni.

Én nem akartam olyan anya lenni, aki egy másodpercre sem tudja letenni a gyerekét, vagy sehova sem mehet el sohasem, mert a gyerek csak vele van el.

Szerintem ez szoktatás és nevelés kérdése.

2014. nov. 20. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!