Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idegesit a védőnő! Mit tegyek?

Idegesit a védőnő! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!! A védőnőnkel lenne egy kis problémám: ( megegyeztünk hogy 2 éves státuszra kell mennünk am 2 hónap múlva esedékes és ma beálitott, hogy holnap menyünk le..! Köteleségem levinni ha előte megegyeztünk h 2 honap múlva megyünk?????????????? Elég idegesítő hogy lecsesz mert nem tartozkodtunk itthol .mikor soha nem jelezte mikor jön..mit tehetnék? Lehet belőle problémám ha nem viszem el a lányom?
2014. nov. 17. 17:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Először azt írod, státuszra viszed. Aztán meg hogy nem státusz, hanem sima mérés. Kinél is vannak agyban gondok? El kellene már találni, hogy mi a helyzet, mert kezdesz nagyon belezavarodni ...
2014. nov. 18. 08:21
 22/26 anonim ***** válasza:
72%
Az utolsó mondatod is nagyon értelmesre sikeredett. Gratulálok. :)
2014. nov. 18. 08:22
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
IQ királynő :D
2014. nov. 18. 09:07
 24/26 anonim ***** válasza:
51%

Mennyi helyesírás fan van itt :-) Nem a kérdéshez tartozik, ráadásul nem hiszem, hogy nektek fájdalmat okoz, hogy ő nem ír helyesen... Legyen ez az ő baja, nem a tiétek. Annyi tök felesleges komment van itt emiatt, nekem ez bántja a szemem.

Amúgy engem is idegesít a védőnőnk, de kibírom azt a pár alkalmat amikor látnom (elviselnem) kell őt. Rá is mindenki panaszkodik, hogy mindig bunkó és mindenkit lenéz. Szerintem nyelj egyet, vidd le, essetek túl rajta. Tudod okosabb enged.

2014. nov. 19. 12:42
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

Off lesz, nekem nem a helyesírással van baj, elfogadom, hogy nem tud mindenki helyesen írni, de ne fogja a telefonra. Ha pl. kihagyok egy betűt, nem teszek ékezetet vagy elírok egy betűt , na azt foghatom a telefonra, de mást nem.

Egyébként nálunk 1 éves korik havonta, majd 2 évese korig 2 havonta kell vinni mérésre a gyerekeket. Nem is értem a problémár ha azt mondta vidd el, akkor mit kell ezen problémázni, engem azért mindig érdekel, hogy hízik-e a gyerekem.

2014. nov. 19. 14:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2014. nov. 19. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!