Idegesit a védőnő! Mit tegyek?
Mennyi helyesírás fan van itt :-) Nem a kérdéshez tartozik, ráadásul nem hiszem, hogy nektek fájdalmat okoz, hogy ő nem ír helyesen... Legyen ez az ő baja, nem a tiétek. Annyi tök felesleges komment van itt emiatt, nekem ez bántja a szemem.
Amúgy engem is idegesít a védőnőnk, de kibírom azt a pár alkalmat amikor látnom (elviselnem) kell őt. Rá is mindenki panaszkodik, hogy mindig bunkó és mindenkit lenéz. Szerintem nyelj egyet, vidd le, essetek túl rajta. Tudod okosabb enged.
Off lesz, nekem nem a helyesírással van baj, elfogadom, hogy nem tud mindenki helyesen írni, de ne fogja a telefonra. Ha pl. kihagyok egy betűt, nem teszek ékezetet vagy elírok egy betűt , na azt foghatom a telefonra, de mást nem.
Egyébként nálunk 1 éves korik havonta, majd 2 évese korig 2 havonta kell vinni mérésre a gyerekeket. Nem is értem a problémár ha azt mondta vidd el, akkor mit kell ezen problémázni, engem azért mindig érdekel, hogy hízik-e a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!