Idegesit a védőnő! Mit tegyek?
Szerintem meg ne vidd le, ha nincs különösebb oka vagy nem mondta el miért. Sőt be se engedd ha hívatlanul jön, mond,h bocs, de épp indultunk vhova.
Státuszt nem véletlen találták ki, ha nincs baja a gyereknek, felesleges többször vinni.
Bajod nem lehet belőle, ha nem most viszed.
De én úgy gondolom, hogy egy ennyi idős gyereknél számít a két hónap.
Nem mindegy, hogy 22, vagy 24 hónaposan van a vizsgálat. Legalábbis szerintem.
Jaj, azok a telefonok... menyünk le...
Jajj szegény kérdező, döncse el!
Tudod kisdedként 2 havonta látnia kell a gyereket. Nálunk is így van. Minden rendben van nálunk is, szépen fejlődik. Mégis látogat a védőnő! Nem szaladok a falnak tőle.
Gondolom azért kell levinned, mert akárhányszor megy nem vagytok otthon. Amit nem értek az ő részéről, hogy előtte miért nem jelentkezik be akkor? Mindegy is. Gondolom ezért mondta, hogy vidd le. Ne legyen már olyan borzasztóan nagy dolog. Amennyit ezen problémázol már rég olvasgathatnál a helyesírásról. És az alap szavak h menyünk, döncse nem teledon hibája. Hanem tudatlansagod. Mondjuk nem sok időd lehetett a tanulásra ha már 19 évesen gyereket szültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!