Csak engem idegesít a védőnő?
Bocsi, lemaradt!
Szóval, állandóan okoskodik, de aztán meg saját magának ellentmond, az orvosomat állandóan kritizálja, stb,stb.
Vagy ha jön hozzánk, kint simogatja a kutyát, majd utána meg akarja fogni a babát, én kell rászoljak, hogy mosson kezet.
A mi védőnőnk abszolut jó fej. Fiatal, bármiről lehet vele dumálni. Ő már a 2., de az előzővel is meg voltam elégedve, pedig ő már nyugdíj előtt állt.
Mivel borít ki?
Én még csak egyszer találkoztam vele, na de akkor 1 órát vártam rá, 2 ültem nála. Néztem, ahogy kitöltögeti a papírokat, utána meg a doktornőnek szaladgált, keresték a tavalyi oltóanyagot. Addig kiolvastam a magazint, amit adott. :)
3 kisbabás szomszédom van, nyilván egy a védőnőnk, már eleve fel voltam készülve rá. Nem rosszindulatú, de téves infói neki is vannak. Ha úgy érzem, hogy az hülyeség, amit mond, utána járok, aztán csinálom úgy, ahogy én akarom. Havi 1 alkalmat meg kibírok. :)
21:51 vagyok
Pff, az elég gáz. Az meg még gázosabb, hogy úgy tudom nem lehet őket cserélgetni.. Erre sztem nincs megoldás, csak egy nagy adag türelem a Te részedről.. Az idő múlásával úgyis ritkulnak a találkozások vele.
Szia!
Hasonló cipőben jártam én is,2.babám születése után.
Feleslegesen járt ki,mindíg okoskodott,soha nem jött ugyanabban az időben,10és 2 között,de ált pont aludt a baba..semmi értelme nem volt,és a hátam mögött szintén a házban lévő egyik kismamának kifejtette,hogy nem vagyok neki szimpi,ill megjegyzést tett a férjemről akivel 1szer találkozott csak és akkor is csak köszöntek egymásnak futólag.
Szóval engem felvilágosítottak hogy a védőnői szolgáltatás egy (szolgáltatás)ami nem kötelező,bármikor indoklás nélkül lemondható,csak annyit kell neki mondani hogy nem kéred ezt a szolgáltatást.Így csak a kötelező szurikon,és a vizsgálatokon kell találkoznod vele.Nálunk így volt.Azóta elvagynk mikor találkozunk az oltásokon,normális lett,nem tudálékos magának sem mond már ellent mint azelött....Nyugodtan mondd le,vagy nem tudom milyen városban laksz,van ahol lehet kérni másik védőnőt ha a személye a gond.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!