Kismamák ti hogy bírjátok a házimunkát? Én 30. hetes vagyok, de már nagyon hamar elfáradok. A főzés már nagyon megterhelő. Nektek is? Ti minden nap főztök? Ha igen hány fogást?
Én minden másnap főzetem . A 38. héten még nagytakarítást kellett csinálnom mert lakást felújítottunk. Újra kellett mosnom vasalnom a gyerekruhákat. Ablakokat pucoltam és függönyt mostam.
Én nagyon felpörögtem az utolsó hetekben, napokban.
A kiírt napon az egész virágoskertemet átkapáltam és kigazoltam. Az egész terhesség alatt pörögtem, jöttem, mentem. Szerencsére a baba mellett is ugyanígy vagyok. Mindenki másképp viseli a terhességet, ha elfáradsz hát pihenj és ne azzal foglalkozz, hogy mások hogyan csinálják :)
5 hónapos baba anyukája :D
Szia!
Igazából én nagyon jól bírom a napi "gyűrődést":)
Én szinte minden nap főzők,most épp a sütésekre álltam rá,süteményekre,minden nap sütök valami finomat és küldöm át anyumhoz meg a szomszédunknak:):D Sokat takarítok mert rendmániás vagyok:) Jövök-megyek. Most épp festettem,és még hátra van 3 bejárati ajtó amit le szeretnék festeni.. Sztem ma-holnap neki is állok.. VISZONT......
Estére nem finomkodok....... MAJD MEG HALOK!!!
Én nem tudom,hogy az egész napos pörgéstől vagy már a tehertől,de szenvedek.. Se hogysem jó,fájnak a lábaim,a derekam,a pocakom már "nehéz".. Érdekes mert napközben ezeket nem tapasztalom.:/ Csak este...
Jah most nézem a kérdésedben,hogy hány fogást?! Én álltba levest nem igen szoktam csinálni, így marad a második,körettel,salátával és még összedobok valami sütit a végére.. Plusz az esti vacsorákat is összedobom..
Üdv 35+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!