Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák ti hogy bírjátok a...

Kismamák ti hogy bírjátok a házimunkát? Én 30. hetes vagyok, de már nagyon hamar elfáradok. A főzés már nagyon megterhelő. Nektek is? Ti minden nap főztök? Ha igen hány fogást?

Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Két naponta főztem, általában egy fogást. De dolgoztam, reggel hatkor mente el, délután hatra értem haza, ha nem volt valami plusz munka. Emellett lakást újítottuk fel, még volt pár munka hátra ekkor, abban segítettem a férjemnek. Jól bírtam a terhelést, nem volt időm fáradtnak lenni.
2014. nov. 10. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! En 35 hetes vagyok, 3 napja meg dolgoztam :-) Egyebkent a fozest egyaltalan nem erzem megterhelonek, minden nap fozok hacsak el nem csuszok valami miatt idoben, akkor rendelek.Nekem csak az olyan jellegu hazimunka megterhelo amihez hajolgatni kell.
2014. nov. 10. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Én minden másnap főzetem . A 38. héten még nagytakarítást kellett csinálnom mert lakást felújítottunk. Újra kellett mosnom vasalnom a gyerekruhákat. Ablakokat pucoltam és függönyt mostam.

Én nagyon felpörögtem az utolsó hetekben, napokban.

2014. nov. 10. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A kiírt napon az egész virágoskertemet átkapáltam és kigazoltam. Az egész terhesség alatt pörögtem, jöttem, mentem. Szerencsére a baba mellett is ugyanígy vagyok. Mindenki másképp viseli a terhességet, ha elfáradsz hát pihenj és ne azzal foglalkozz, hogy mások hogyan csinálják :)

5 hónapos baba anyukája :D

2014. nov. 10. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
30. hétben járok. Van már egy örökmozgó, energiabomba 20 hónapos kisfiam, aki mellett egy pillanat megállásom sincs. Szval nagyon fitt maradtam, rengeteget jövünk-megyünk, itthon végzem a dolgom. Engem is egyedül a hajlongás fáraszt le, de a férjem sokat segít. Most hétvégén kitakarította az egész lakást, míg én a kisfiammal sétáltam-nagymamáztam. Egyébként kétnaponta főzök, általában levest+főfogást. A főzés nem fáraszt, ráadásul gyorsan megy.
2014. nov. 10. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazából én nagyon jól bírom a napi "gyűrődést":)

Én szinte minden nap főzők,most épp a sütésekre álltam rá,süteményekre,minden nap sütök valami finomat és küldöm át anyumhoz meg a szomszédunknak:):D Sokat takarítok mert rendmániás vagyok:) Jövök-megyek. Most épp festettem,és még hátra van 3 bejárati ajtó amit le szeretnék festeni.. Sztem ma-holnap neki is állok.. VISZONT......

Estére nem finomkodok....... MAJD MEG HALOK!!!

Én nem tudom,hogy az egész napos pörgéstől vagy már a tehertől,de szenvedek.. Se hogysem jó,fájnak a lábaim,a derekam,a pocakom már "nehéz".. Érdekes mert napközben ezeket nem tapasztalom.:/ Csak este...

Jah most nézem a kérdésedben,hogy hány fogást?! Én álltba levest nem igen szoktam csinálni, így marad a második,körettel,salátával és még összedobok valami sütit a végére.. Plusz az esti vacsorákat is összedobom..

Üdv 35+2 hkm

2014. nov. 11. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes vagyok a másodikkal,van már egy 2 évesem. Mivel korán kinyílt a méhszájam,sokat kellett pihennem,elgyengültem. A porszívózást a párom megcsinálja,minden mást én. Hamar elfáradok és nagyon rossz a tűzhely mellett állni,ha gyalogolni kell,azzal nincs gondom,csak az egy helyben állással. Inkább több részletben csinálok valamit,de ha elfáradok,akkor pihenek.
2014. nov. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!