Anyukák, milyen hobbitok van? Kreatív dolgok, mint éneklés, főzés, fotózás, tánc, sport akármi?
Éneklés, minden mennyiségben. Kutyázás.
Ruhavásárlás.
köszönöm, hogy írtatok!
első: igaz nem kreatív, de hobbi azért lehet a szoli is :D
Hát nekem a fotózás. Imádok fotózni.:) Sportolok...rendszeresen eljárok futni meg zumbázni.:)
23 éves anyuka.
Attól függ, milyen napom van. Nagyon szeretek sütni-főzni, de igazi élményt csak az olyan kaja ad, ami különleges.
Kirándulás megtervezése, olyan programok találása, amiben a gyerekek és mi is örömünket leljük. Ilyen téren munkát is vállalnék, annyira szeretek szervezkedni, maga a kirándulás pedig nagyon feltölt.
Ezen felül papírfonással próbálkozom. Ennek kapcsán nagyon sok öteltem van már, csak épp időm nincs a gyerekektől.
Ami még talán hobbi az adás-vétel. Sok mindent adok-veszek a neten. Ezt is szeretem csinálni, különösen amikor nagyon olcsón jutok jó dologhoz.
Sport!
Minden nap vagy futok, vagy úszok, vagy tekerek!
Főzés, bár ettől függetlenül nem mindig van kedvem főzni. Új recepteket is szeretek kitalálni, vagy kipróbálni és sütni is imádok.
Kézműves dolgok. Babaházat készítettem a lányomnak, adventi kalendáriumot fából stb...
Crossfit. Ez az, ami igazán kikapcsol. Imádom. Heti három alkalom és ki vagyok cserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!