Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen hobbitok van?...

Anyukák, milyen hobbitok van? Kreatív dolgok, mint éneklés, főzés, fotózás, tánc, sport akármi?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 22:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Főzni is szeretek, de a sütés az, amiben kiélem magam. Szeretek sütiket és tortákat sütni. (Ezért is szeretnek a férjem kollégái, mert megenni egy egész tortát nem szoktam.:D)

A másik kettő az írás és az olvasás. Nagy könyvmoly vagyok, minden lehetséges helyen és időben képes vagyok olvasni, még palacsintasütés közben is. Írni csak saját részre, a magam örömére szoktam, nem szánom nagyközönségnek. :)

2014. jún. 12. 07:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Imádok olvasni és strandolni.
2014. jún. 12. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

most ez hülyén fog hangozni, de a csöndben ülés és a fejemből kinézés :D

mióta dolgozom, csak erre vágyom este, elcsendesedjen a ház és magam elé bambuljak kicsit :) olyan jól esik hallani a gondolataimat :D

szeretek kirakatokat is bámulni és minden nap úszok egy fél órácskát :)

2014. jún. 12. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikor mi. Elég sok minden tud érdekelni, olyankor napokig, hetekig, hónapokig leköti a szabadidőmet, de általában ez változik... ami mindig marad az csak az olvasás. :)

Amúgy pár példa:

Üveg gravrozás,

digitális scrapbook,

kötés (ez ritkán köt le),

lakás/kaja ötletek keresgélése neten (amik persze szinte sose érik el a megvalósulást :) )

de most hogy itthon babázom és el van nyomva a "női" énem, most épp kitaláltam, hogy márpedig géllakkoztatni fogom a körmöm és azóta folyamatosan "nail art" képeket bújok a neten :D:D

2014. jún. 12. 10:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fotózás (nem is csak hobbi), de most a fiam a fő modellem. Ezenkívül (bár most elég kevés időm van rá) regényeket írok. Ebben a két dologban kiélem a kreativitásom.
2014. jún. 12. 11:31
 16/18 A kérdező kommentje:

olvasni én is nagyon szeretek, bár mostanság nem sok könyv akad a kezembe, szeretek úgy olvasni, hogy akár órákig le sem teszem a könyvet, de erre baba mellett nem nagyon jut lehetőség :)

a fotózásnál nekem is a lányom most az elsőszámú modellem :)

2014. jún. 12. 14:13
 17/18 zabmester ***** válasza:

Mostanában nem nagyon tudtam semelyik hobbimmal sem foglalkozni, gyerek+munka+tanulás mellett, de most már legalább a tanulás kiesik végre (igaz, nem végleg, de egy időre igen).

Az olvasás nálam eléggé alap dolog, azt mindig, de mellette ha van időm, szoktam egyéb, kreatív dolgokat is csinálni, például papírmasézni, gyertyát önteni, ékszereket készíteni, illetve régebben (jó tíz éve) sokat rajzoltam, de már teljesen visszafejlődtem, most viszont újra kedvet kaptam hozzá, úgyhogy most az a célom, hogy újra megtanuljak tisztességesen rajzolni.

Ja, és a nyelvtanulást is a hobbik közé sorolnám, autodidakta módon, most nyáron szeretnék is elkezdeni olaszul tanulni.

2014. jún. 12. 16:58
 18/18 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok újra. Olvasni is szeretek, de az nem igazán kreatív. Én írok, nem csak olvasok.

A fotózás viszont szuper, és jó sok emléket lehet gyártani.

2014. jún. 12. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!