Málna keresztnevű lányok, nem szoktak csúfolni titeket bálnának?
Egész biztosan csúfolni fogják,és okkal.Adj neki valamilyen normális nevet.Ne arra gondolj,hogy neked mi tetszik,se,hogy különleges legyen.Hanem arra,hogy neki egész életében azt a nevet kell viselnie,amit te választasz.
Nem véletlen,hogy annyi fiatal akar keresztnevet változtatni.És nem az Erzsébetek,meg a Katalinok,hanema Napsugarak stb.
Szerintem neked nincs egy tökös férjed, aki alaposan elverne!
Miért kell kib@szni szegény kislánnyal élete korai hajnalán?
Dehogyisnem.
Kovács Málna vagyok, és útálom a nevemet, nem is tudom, lennék inkább cseresznye.Attól hohy anyukám ezt a nevet választotta nekem, még szeretem, de a nevem nem.
És nem csak bálnának szoktak csúfolni.Bálnának a föcitánár/tesi hív, mert duci vagyok.
Gyüminek az osztályfőnök
Kiskertemnek a nagypapa
Nagyon égés volt ez az új suli idén!Most iratkoztam be egy újba, mert a tanárok az előzőbe ugyanilyen szemetek voltak mint itt, csak akkor még nem tudtam.
Szerintem ne add neki ezt a nevet!Én eleget szenvedtem vele, a kis csöppségedet inkább kméld meg ettől!
Olyan sok név van, mind szép!
(Amik nekem nagyon tetszenek:/ha kváncsi vagy a véleményemre/Kíra,Liza,Eliza,Korinna,Réka,Szintia,Norina,Csenge.
Szerintem fogadd meg a tanácsom, mert egy egyszerűbb név sokkal szebben csenghet, mint egy dologról elnevezett.
Kovács Málna
Hát én is off leszek, de nem annyira, mint pl. 40-% os válaszoló. Frusztráltak kissé... :)
Szóval bármilyen nevet lehet csúfolni, pl.: réka-béka-répa, stb... hA EZ A NÉV tetszik, hát add neki ezt. Nekem speciel ez tetszik, és nem az Erzsébet,pl.
Javaslom, keress Málna nevűeket iwiw-en, és tőlük kérdezd meg, mert sztem előző válaszoló kovács málnát inkább hívják szabó máriának, mint kovács málnának. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!