Voros haju babak anyukai! Nem feltek, hogy csufolni fogjak az iskolaban a babaitokat?
En is voros haju vagyok es ugy nez ki, hogy a lanyom orokolte.
Nagyon feltem, hogy bantani fogjak erte.
Engem is mindig csufoltak es huzgaltak a hajamat.
Nem szeretnem ha ez tortenne Vele is.
"Divat" meg emiatt csufolni valakit???
Pedig szerintem szepek a voroshaju babak.
Ez is csak egy hajszin nem rosszabb vagy jobb mint barmelyik masik.
Az én lányom vörösesszőke. Nem félek, hogy csúfolni fogják. Szerintem csak azt lehet csúfolni, aki hagyja magát.
Ha karakán vagány csajszi lesz, úgysem engedi, és akkor a többiek is visszavesznek az arcukból.
Persze ezt nem tudhatom előre, hogy milyen lesz később a természete.
Szerintem szép a vörös haj amúgy.
Nekem nagyon voros volt a hajam kicsinek, mar talan jobb.
Hidd el nem csak azt csufoljak aki engedi.
En is lazadtam ellene, de amikor 10-15 ember korbeall es lokdosnek es mindenfelet mondanak akkor azert mindenki ossze sz@rja magat szerintem.
En legalabbis ezt tettem 10-12 evesen.
Orulnek ha mar ez nem lenne trendi.
Kicsit nyugodtabb vagyok.
Egyebkent a kicsik tutira nem gondolnak Dobo Katara vagy Klaudiara ha cufolodnak :D
pont ezt akartam írni, hogy lehet, hogy a felnőtteknek trendi Klaudia meg nem tudom kinek a haja, de az ovi az teljesen más közeg, farkastörvények uralkodnak, ha tetszik ha nem.
önmagában a vörös haj, még nem feltétlenül ad okot csúfolódásra, de valljuk be megnöveli az esélyét.
remélem nem lesz ilyen tapasztalataitok.
Remelem igazatok lesz es ertelmes szulokkel hoz minket a sors es a lanyomnak nem lesznek ilyen gondjai.
Hiszen errol nem tehet.
Egesz terhesseg alatt 2 keresem volt:
1. es legfontosabb, hogy egeszseges legyen
2. ne legyen voros haja
A fontosabb kerdesben meghallgattak az egiek...a masodikrat lenyegtelennek tartottak.
Remelhetoleg az is :)
Koszonom a valaszokat.Mindenki zold kezet erdemel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!