Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalon gyereket szülni =...

Fiatalon gyereket szülni = munkakerülés?

Figyelt kérdés
Aki így gondolja, miért gondolja így?

2014. nov. 3. 19:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%
Nem unjÁk,most ez a slàger.meg h miért baj,h 20 évesen férjhezmennek.
2014. nov. 3. 22:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Fiatalon szülni nem gond (én is ezt tettem, teljesen ki vagyok békülve magammal így 7 évvel később is), de az már gáz, ha az ember utána sem kezd magával semmit, nem tanul, nem ért semmihez. Arra nem verném magam, hogy én családanya vagyok, és tessék hasra esni előttem. Ennyi erővel a férjem is mondhatná, hogy akkor ő meg családapa, és ő sem dolgozik.

Mondjuk én azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy otthon legyek úgy 2 évet babázni, hogy közben nem tanulok valamit, aminek később hasznát veszem.

2014. nov. 3. 23:13
 23/28 anonim ***** válasza:

"Az első kommentelő miért gondolja úgy, hogy mint családanya

az illető nem állja meg a helyét a társadalomban? "

Megállhatja de előtte nem dolgozót mert tanult utána nem dolgozik mert gyereket nevel, kvázi csak kivesz a közösből de betenni még semmit sem tett. Persze ilyenkor jön a duma, hogy majd az a gyerek teremti elő az én nyugdíjamat, ami egyáltalán nem igaz. Egyrészt aki otthon munkakerülést látta az azt fogja tovább is vinni, másrészt 1-2 gyerek még semmi plusz az csak a szülőket termeli újra.

2014. nov. 4. 09:00
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

"Szerintem azért,mert a végletekben tudnak csak gondolkodni,én is úgy gondolom,hogy legalább szakmája legyen a nőnek,vagy csinálja a főiskolát,hogy legyen egy diplomája,és ezt akár gyerek mellett is csinálhatja ahogy a karrierépítést is. Sokan azt hiszik a gyerekszülés egyenlő azzal,hogy az ember megragad egy szinten és onnan sehova,pedig ez nem így van legalábbis a talpraesett és okos ember nem fog megragadni ott ahol kezdte."

Kíváncsi lennék arra a fiatal apukára aki előteremti az otthont, rezsit ételt a családnak plusz anyuka egyetemi költségét is. Elég álomvilágban élnek az emberek.

2014. nov. 4. 09:03
 25/28 anonim ***** válasza:
szerintem is àlomvilàgban élnek, de mindegy.nekem nincs még gyerekem, egy vidéki föiskolära järok levelezöre munka mellett, közgazdàsznak tanulok.és bizony a tanulàs szinte minden idömet felemészti a munka mellett, gyerek mellett pedig egyàltalàn nem lenne rà idöm.Az megint mäs, hogyha valaki mondjuk az egyetemen esett teherbe, és ugy végzi el mondjuk az utolso évet, hogy màr van babàja.De az, hogy kisgyerekesként iratkozzon be, éS jol tanuljon(nem kettesekkel àtbukdàcsolni), ahhoz az kell, hogy legyne ideje otthon nyugodtan tanulni.Ezt pedig munka mellett biztos, hogy nem tudja megcsinàlni, max akkor, hogyha a férje keres annyit, hogy ne kelljen dolgoznia.De akkor megint ott vagyunk, hogy kinek jo az, ha a férje tartja el?
2014. nov. 4. 09:13
 26/28 anonim ***** válasza:
45%
Arra azéRt kiväncsi lennk, hogy a karrierépitést gyerek mellett mégis hogy képzeled?Hacsak nincs annyi tökéd, hogy beindits egy sajàt vàllalkozàst, eléggé necces a dolog.Ugyanis a karrierépités arrol szol, hogy 100%ban a munkàmra koncentràlok, megprobàlom a lehetö legjobbat kihozni magambol, de erre gyerek mellett nincs lehetöség.Abbol a helyzetböl is ki lehet persze hozni a maximumot, de az még mindig fényévekre van attol, amikor valaki fiatal, friss, független, és ugy koncentràl a karrierjére.
2014. nov. 4. 09:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Mi megcsináltuk a tanulást, a munkát,és a gyereknevelést is,igaz mi nem úgy terveztük,hogy főiskola alatt lesz gyerekünk,de lett,most,hogy ovis már a karrier építésen és az egzisztenciakiépítésén dolgozunk.Nem álomvilágban élek magam is átéltem,ezért írtam,hogy lehetséges,egy szóval nem mondtam,hogy gimisek,vagy éppen érettségizettek szüljenek,mert nem és én sem szültem volna 21 évesen csak 24-25 évesen terveim szerint,de ember tervez Isten végez.
2014. nov. 4. 09:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Az màs, ha valakinek véletlen csuszik be a kisbaba.De itt igazàbol az Volt a kéRdés, hogy miért gondoljuk, hogy a fiatalon önként gyereket vällalok nem akarnak dolgozni.Hàt ezért, mert ha logikusan belegondolsz, tul sok lehetösége nincs màr utàna.
2014. nov. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!