Fiatalon gyereket szülni = munkakerülés?
Mit értesz azon, hogy fiatalon?
Nem mindegy, hogy 17 évesen, befejezett suli és munkatapasztalat nélkül. Vagy pl. 22 évesen, x éves munkaviszonnyal.
Szerintem nagyon fiatalon felelőtlenség, mert munkaviszony nélkül juttatások sem járnak mind, így teljesen kiszolgáltatott lesz az anya és a kicsi.
Az első kommentelő miért gondolja úgy, hogy mint családanya
az illető nem állja meg a helyét a társadalomban?
Mindenkinek mindenképp valakinek lennie kell?
Tehát mint családanya én nem illenék a társadalomba és a férjemtől függeni szégyen?
Miért?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Szerintem eleg lesz, nem kell tobbszor megkerdezned
Elso valaszolo vagyok:
Fontos hogy mindenki megtalalja a helyet a tarsadalomban es ne mastol fuggjon. Akikrol en beszeltem azok megfutamodtak ezen felelosseg elol es altalaban a szuloi hazbol egy gazdag pasi karjaiba menekultek es gyermeket szultek nekik hogy elfoglaljak magukat.
Én olyankor szoktam mérges lenni, amikor valaki életében még egy percet nem dolgozott, egy forintot nem adózott, de azért tartja a markát, hogy neki JÁR a gyes, meg a csp, meg az akármilyen segély. És mindezek után sír a szája, hogy jajj de kevés, nem bírnak rendesen megélni. Ezzel van a baj.
Ha valaki fiatalon is meg tudja teremteni a megfelelő körülményeket, és úgy gondolja, hogy ő fiatal anyuka akar lenni, hogy utána megszakítás nélkül építhesse a karrierjét, az már egész más.
De sajnos az előbbiből több van.
Egy volt osztálytársam elvégzett egy szakmát, dolgozott is egy évet (ez vitathatatlan), majd közölte, hogy most már ő pihenne, jöhet a gyerek... Most erre mit mondjon az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!