Terhességi cukorbetegek válaszolnátok vagy aki csinált ilyen diétát terhesség alatt?
Kiderül, hogy megint terhes vagyok és elég sok plussz kiló van rajtam sajnos nagyon hízékony vagyok. Azt mondta az orvos, hogy nem nagyon kéne híznom, így diétázzam.
Mikor miket esztek? Hogy néz ki egy napotok? Nehéz batartani? Mit isztok mellette?
Huhh, hát szerintem nem terhesen kellene elkezdeni diétázni, ha az orvosod ezt javasolta, akkor én a helyedben nagyon gyorsan keresnék másik dokit!
Mit tudsz tenni? Hát pl. nem eszel sok édességet, vagy nem viszed túlzásba a szénhidrátot. Sok gyümölcs, zöldség és étkezz változatosan.
Terhestornát is el lehet kezdeni, de csak fokozatosan, nem kell egyből végignyomni a Rubint Rékát, ha nem vagy hozzászokva, csak mértékkel.
Kezdj el egészségesen étkezni. A dokinak teljesen igaza van.
A fehérlisztet és a cukrot száműz az étkezésből. 5ször egyél. Teljeskiörlésű dolgokat, húst és zöldséget. Napi 160g chval. Mennyi felesleg van rajtad.
Húúú sajnos nagyon sok, 168 cm vagyok :(
Egyik terhességem se volt kifejezetten tervezett, és így napközben sosem ettem csak este és hát elhíztam sajnos, 103 kg-al kezdtem az elsőt és 10 kg-ot szedtem fel és rólam nem tűnt el olyan gyorsan mint ahogy másik írni szokták. Pont most kezdtem volna bele egy erős fogyókúrába, de kiderült h terhes vagyok, amit nem bánok csak így megint sokkal kezdek :( Elsőnél sem ettem össze vissza de nem is figyeltem annyira h mit eszek. Most szeretném ha szinte csak a baba súlya lenne plusszba meg persze a magzatvíz, méhlepény.
Így gondoltam h biztos van aki csinált ilyet és van ötlete mit egyek!
Köszönöm a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!