Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Folyton elszorul a torkom, ha...

Folyton elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy a fiam egyszer felnő. Más is érez hasonlóan?

Figyelt kérdés

Még kicsi, 19 hónapos. De olyan vagány, mások szerint is jóképű kislegény, hogy egyre gyakrabban jut eszembe, hogy alig pár év múlva szerelmes lesz, a legkevésbé az anyukája fogja érdekelni. Most nagyon kimutatja a szeretetét, ölel-puszil, amikor csak tud, a tekintetéből látom, hogy én vagyok számára a világ közepe. Ez most így jó, és természetes. Az is természetes lesz, amikor majd kezd leválni rólam. Mégis olyan fájdalmas belegondolni.

Hasonló érzésű anyukák hogyan terelik el a gondolataikat?

Azok pedig, kérem, ne írjanak, akik szerint nem vagyok normális, meg szerelmes vagyok a gyerekembe. Igen, szinte szerelmes vagyok a kisfiamba, szerintem ez sokunkal így van.

2014. okt. 31. 14:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%

Attól, hogy egy anyuka szereti a fiát, lányát gyerekét mindennél jobban, az miért beteges? Miért kell ebbe minden létező rosszat és gonoszat beleképzelni, hogy majd ezekből az anyukákból lesznek szörnyű anyósok?

Egy anya mindig a legjobbat akarja a gyerekének.

Én nem vagyok szerelmes a gyerekimbe, de annyira szeretem őket, hogy az életemet is odaadnám értük. Ez is beteges, vagy nem normális vagy ettől is sz@r anyós leszek, vagy...??

2014. nov. 1. 10:05
 22/24 anonim ***** válasza:
40%

Most nem azért de elég érdekes ilyen következtetéseket levonni abból, hogy az itt megszólalt anyukák viszonyulnak a kisgyerek vagy csecsemő fiukhoz, hogy majd 20-30 év múlva rossz anyósok lesznek. Lehet hogy Te leszel a rosszabb anyós, mert ezzel az erővel te meg majd telebeszéled a lányod fejét azzal, hogy a férje nem tudott elszakadni, ha csak hozzá szól majd az anyjához és összeugrasztod a fiatalokat.. Ugyan ilyen erővel rólad feltételezhetjük, hogy majd ilyen leszel.

Nem?

2014. nov. 1. 10:32
 23/24 anonim ***** válasza:

"a hozzátok hasonló beteg módon viszonyul a gyerekéhez"

18-ast idézve...

Nekem nem az a beteg anya, aki imádja a fiát, lányát, hanem aki üti-veri, zaklatja, szexuálisan, érzelmileg bántalmazza, nem mutatja ki a szeretetét és még sorolhatnám.

2014. nov. 1. 15:08
 24/24 anonim ***** válasza:
72%
Gyermekvédelmi dolgozó vagyok, hidd el, sokféle módja van annak, hogy egy szülő ártson a gyerekének. A legkézenfekvőbb persze az, amit te említettél, de sajnos sok az olyan gyerek is, akik a szüleik túlzásba vitt szeretete, vagy inkább birtoklása miatt sérülnek. Ez persze számos esetben nem is tűnik fel senkinek, hozzánk el sem jut a dolog, viszont a gyerek még felnőttként is issza a levét, nem beszélve a későbbi családjáról, gyerekeiről.
2014. nov. 1. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!