Folyton elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy a fiam egyszer felnő. Más is érez hasonlóan?
Még kicsi, 19 hónapos. De olyan vagány, mások szerint is jóképű kislegény, hogy egyre gyakrabban jut eszembe, hogy alig pár év múlva szerelmes lesz, a legkevésbé az anyukája fogja érdekelni. Most nagyon kimutatja a szeretetét, ölel-puszil, amikor csak tud, a tekintetéből látom, hogy én vagyok számára a világ közepe. Ez most így jó, és természetes. Az is természetes lesz, amikor majd kezd leválni rólam. Mégis olyan fájdalmas belegondolni.
Hasonló érzésű anyukák hogyan terelik el a gondolataikat?
Azok pedig, kérem, ne írjanak, akik szerint nem vagyok normális, meg szerelmes vagyok a gyerekembe. Igen, szinte szerelmes vagyok a kisfiamba, szerintem ez sokunkal így van.
Nekem lányom van, és szerelmes vagyok bele, akinek nem tetszik, tehet egy szívességet. :)
Engem egyenlőre inkább a kíváncsiság hajt, hogy milyen lesz, ha felnő, vajon mit akar majd csinálni, mi fogja érdekelni, milyen szemtelen kamasz kiscsaj lesz? :)
Amikor ennyi idős volt a fiam, pontosan így éreztem én is.
Aztán most, hogy már 5 éves nagyfiú, határtalanul büszke vagyok rá, hogy önálló, szókimondó, a családban bárkivel remekül elvan (ottalvásilag is), az oviban a gyerekek és a felnőttek is nagyon szeretik.
Megérett az idő arra, hogy néha nélküle legyek (legyünk az apjával), pláne hogy márciusban jön a kistesó, lopunk magunknak néhány kettesben töltött napot, mielőtt a harmadik szerelmem is megérkezik :)
Igen, az anyukák általában szerelemesek a fiaikba. Éld meg a jelent, hogy most ölel-puszi és ne foglalkozz egy majd jövőbeni dologgal.
Ha lehet egy javaslatom: probáld meg ne a tulajdonodként kezelni a fiad, hanem egy önálló majd független személyként. És kívánom a jövőbeni menyednek, hogy nagyon jó anyósa legyél, aki megérti és elfogadja, hogy a fia tud nélküle is élni..;-)
Köszönöm az eddigi írásaitokat. Mindannyian megértettetek, ez nagyon jól esik. És tényleg mennyire ugyanazok a gondolatok, mint a sajátjaim! Igen, próbálom kiélvezni a jelent, elraktározni szinte minden pillanatot, amikor és ahogy rám néz, amikor megfogja a kezem, én is gyönyörködöm a puka kezében, amiből erős férfikéz lesz... Ő is világítóan kék szemű, szőke hajú, magas, karcsú kisfiú...
Hát igen, már milliószor elképzeltem Őt felnőttnek, irtó büszke vagyok már előre.
Írjatok még nyugodtan, nagyon egy rugóra jár az agyunk!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!