Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen munkád van/lenne...

Milyen munkád van/lenne (munkaidő, távolság) ha a férjed az alábbiakhoz hasonlóan dolgozik?

Figyelt kérdés

Férjem 12 órás műszakban van, kb 6-8 napot megy (karbantartási feladatoktól függ a hossz). Ha nappalos reggel 6-ra jönnek érte, este 7-re ér haza. Ha éjszakás, akkor este 6-ra jönnek érte, reggel 7-kor ér haza. Kb. fél 8-8 felé lefekszik, délután fél 4-4-ig.

Ha szabadnapos (van hogy 3 nap, van hogy 7) maszekol, vagy horgászik.

Két gyermekünk van, kisfiam 5 éves, a kislány 3, most kezdi az ovit.

Köszi!

2013. aug. 12. 16:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy segítségünk nincs. Anyukám másik megyében él, anyós folyamatos munkarendben 12 órázik.
2013. aug. 12. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem így dolgozik a férjem, de ha így dolgozna nekem akkor is ugyanolyan munkarendem lenne, mint most, azaz reggel fél 8-tól délután 4-ig dolgozom hétfőtől péntekig abban a városban, ahol lakunk (kb. 20 perc autóval, tömegközelekedéssel 30-35 perc.)
2013. aug. 12. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Kicsit konkretizálom a kérdést: szóval a munkarendjéből látszik, hogy olyan mint Columbo feleség, mindenki hallott róla, de senki se látja....

Eddig itthon voltam, gond nélkül megfőztem, rendbe tartottam a házat, veteményest, oviba, bevásárolni jártam...Ezeket a jövőben is el kell látnom, de most már a kicsi is ovis, tehát amikor haza érünk akkor tudok a gyerekekkel is lenni, meg a feladatokat is elvégezni. Főznöm mindennap kell, ráadásul húst hússal típusúak. Merjek keresgélni 8 órást, vagy próbáljak meg részmunkaidőt? Betegség esetén is nekem kell majd táppénzre jönnöm, kicsit félek, hogy is fog ez menni. És nem, nem kibúvókat keresek a munka alól, hanem szeretném tudni akik élesben csinálják így, mit hogy oldanak meg.

2013. aug. 12. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt cask te tudhatotod, hogy mennyi idod van, mennyit vesznek el a gyerekek, es mennyire van szuksegetek meg egy keresetre, vagy egybol is jol kijottok. En lehet ket kicsi gyerkoc mellett, 4 oras muszakot vallalnek.
2013. aug. 12. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én férjem vállalkozó, konkrétan múltkor a gyerekem nem ismerte fel az utcán :S

télen viszont 3 hónapot itthon ül...

általában 6 vagy 8 órában dolgozom, attól függ milyen kedvem van vagy erőm :)

ha a gyerkőc nincs oviba akkor hazahozom a munkámat. télen meg 10-12 órában dolgozom, hogy megkeressem a férjem kimaradt keresetét, akkor meg engem nem lát a gyerek.

de nekünk jó így, néha nehéz, néha azt gondolom, hogy jobb lenne ha haza se jönne aludni mert annyival több dolgom van (mosás, főzés, ágy beágyazás), de persze annyira azért nem gondolom komolyan :D

viszont a jó házasság titka tuti az, hogy nem találkozunk, 13 éve húzzuk így egymás mellett :)

2013. aug. 12. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Én férjem külföldön dolgozik, 7 napból 5-öt, éjjel sincs itthon olyankor. Mióta oviba, iskolába járnak a gyerekek fél 8-tól fél 4- ig dolgozok. Du összeszedem őket, edzésre viszem hetente kétszer, naponta kisbevásárlás, ha van idő, akkor nagy. Este hazaérünk, van hogy még ki kell kérdeznem a nagyot, meleg vacsi csak ritkán van, kertre se nagyon van időm. Hétvégén takarítás, mosás, vasalás, tanulás, kikérdezés, főzés. Szal nem unatkoztam. Most várom ennek ellenére a 3.-at, most pihi van, mert feküdnöm kell, így minden a páromra marad, mikor itthon van, hát nem unatkozik :-) De mi így szertjük az életet, ha zajlik:-) És utolsó jól írta, ez egyben a jó házasság titka is, mi is 13 éve vagyunk együtt :-)
2013. aug. 12. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Reggel megy, este, vagy éjjel jön. Ha ráér, elmegy sportolni, vagy a haverokkal. Van, hogy hétvégén is dolgozik. Annyi segítség, hogy reggel ő viszi a gyerekeket (most már, mert régebben én csináltam ezt is), és bevásárol.

Én pedagógus vagyok, ezért korán megyek, eddig korán jöttem haza, ez mostantól nem így lesz sajnos, ha már pénzt nem kapunk, legalább dolgozzunk többet ugyebár. Nem tudom, mi lesz a gyerekekkel ezután, hogy oldjuk meg sajnos...

2013. aug. 14. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam, hogy nem a közelben dolgozom, kocsival legalább 40 perc.
2013. aug. 14. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!