Folyton elszorul a torkom, ha arra gondolok, hogy a fiam egyszer felnő. Más is érez hasonlóan?
Még kicsi, 19 hónapos. De olyan vagány, mások szerint is jóképű kislegény, hogy egyre gyakrabban jut eszembe, hogy alig pár év múlva szerelmes lesz, a legkevésbé az anyukája fogja érdekelni. Most nagyon kimutatja a szeretetét, ölel-puszil, amikor csak tud, a tekintetéből látom, hogy én vagyok számára a világ közepe. Ez most így jó, és természetes. Az is természetes lesz, amikor majd kezd leválni rólam. Mégis olyan fájdalmas belegondolni.
Hasonló érzésű anyukák hogyan terelik el a gondolataikat?
Azok pedig, kérem, ne írjanak, akik szerint nem vagyok normális, meg szerelmes vagyok a gyerekembe. Igen, szinte szerelmes vagyok a kisfiamba, szerintem ez sokunkal így van.
Nekem három fiam van.... gondolhatod! :)
Nekem is sokszor megfordul ez a fejembe, hogy mi lesz majd ha felnőnek, de inkább úgy, hogy vajon hogy állják majd meg a helyüket az életben. Illetve kicsit izgulok, hogy majd "jól" válasszanak maguknak párt.
Férjemék ketten vannak tesók, az öccse összeszedett magának egy nagyon csinos, műcici-műszáj-műköröm, iq 0, iszonyat bunkó nőt, aki összeugrasztotta a srácot az anyukájával, sőt az egész családdal. Tudom, hogy a lényeg, az, hogy ők jól ellegyenek... de akkor is. Ez a példa nagyon közel van itt a családban - és ezt nem szeretném megélni.
:)
Nem vagyok érzéketlen. Csak nem istenítem a gyerekem és nem belé hanem a páromba vagyok szerelmes.
Amúgy mi volt abban érzéketlen amit írtam? Ti írtátok h már most aggódtok h jaj vki elviszi, lesz barátnője. Na szted így milyen anyós leszel?? Majd rólatok jönnek a kérdések h nem engedi a fiát, állandóan a sarkában van, munka után hétvégen otthon kell lennie a fiának stb... ja mit tegyek?! Na h ettől féltem a lányom érzéketlenség???
Én aztán sehol nem írtam,hogy rettegek, ha valaki elviszi...
De abból, hogy egy anya rajongásig szereti a fiát,még nem kell arra következtetni, hogy beteg, rossz anyós lesz, esetleg a férjét nem szereti. Te még elég fiatal lehetsz.
"Utolsó, te elég kis érzéketlen anyuka lehetsz:)Miért fáj, ha mások másként szeretik a gyereküket?"
Attól, hogy valaki nem a hozzátok hasonló beteg módon viszonyul a gyerekéhez, még meredek lenne azt a következtetést levonni, hogy érzéketlen.
Utolsó hozzászólónak /17-esnek/ igaza van: valóban nagyon éretlen, fiatal anyuka lehet az /vagy egyszerűen csak rosszmájú/, aki betegesnek találja azt, ha rajongásig szeretjük a gyermekeinket. Tudod, mi akartuk őket, belőlünk vannak, én személy szerint valóban egy csodának találom a fiam. Nem vagyok jövőbelátó, így csak bízni tudok abban, hogy egyszer majd jó anyósa leszek a menyemnek. Azon leszek legalábbis.
Egyébként elfogadom mindenki véleményét, bár a rosszindulatú fröcsögést értelmetlennek találom.
Sztem a kornak ehhez semmi köze. Miért csak egy 30 éves szeretheti a gyerekét mindennél jobban? 20 éves anyuka meg egy érzéketlen tuskó, ő nem tud szeretni?
Igen fiatal vagyok de sztem ennek semmi köze ahhoz h mit gondolok rólatok. Én egy szóval sem mondtam h beteges. Viszont több hozzászólásban benne van h félek h felnő, elveszi vki stb. Na ha olvasgattok más kérdéseket nem egy meny v épp 18-20 éves fiú tesz fel kérdést h mit csináljon mert nem engedi az anyja h elköltözzön stb, na vagyis kb ilyenek lesztek mert moat rettegtek.
És igen fiatal vagyok de nagyon szeretem a kislányom, de nem szerelmes vagyok belé és nem tartom vissza nem csecsemőként beszélek róla. Hanem igenis büszke vagyok h a kicsi mm-ből a pocakomban mára egy 9 hónapos kislányka van, aki napról napra ügyesebb okosabb, és igen sokat puszilom szeretgetem de akkor sem vagyok belé szerelmes, és ha ezért érzéketlen vagyok hát ezvan. És eszem ágában sincs rettegni h jaj egyszer lesz párja és elköltözik hanem igenis kívánom neki h találja meg a párját és legyen egy gyönyörű élete amiben segíthetem. Úgy látszik ezeket is biztos a fiatalságom miatt mondom.
Ti rettegtek h elmegy a fiatok én meg h pont ilyen fiút fog ki a lányom akinek az anyja nem tud leszakadni.
Nem hiszem h én elkezdtem veletek személyeskedni, de ti rögtön támadtok, úgy látszik fiatalságom ellenére mégis van benne igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!