Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is eltúlzom és...

Szerintetek is eltúlzom és sok lesz 3 gyereknek akik igazábol mindenevők hálisten?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 3 gyerkőcünk van, a férjemmel ma beszéltünk arról, hogy mit főzök majd szenteste. Ő azt mondja hogy túlzok és nem vagyok észnél. Szerintem meg egyáltalán nemgond, ha marad étel másnapra esetleg még harmadnapra is. Nos írom a menüt:

-húsleves

-rántott hal rizzsel és tartárral

-sült csülök sütöben sült krumplival és párolt lila káposztával

-hortobágyi husos palacsinta

Na most, mint emlitettem, a gyerekek nem finnyásak, ezeket mindegyiket nagyon sZeretik. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy 5 főnek ez valóban sok lenne?

És egy másik kérdés: nálatok mi lesz a menü?

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát, további szép estét Nektek! :)

2014. okt. 29. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nálunk nem túlzás!Attól is függ hogy miből mennyit csinàlsz.De pl ha egy hétköznapot veszek pl pörkölt 5 en vagyunk 2 kg húsnál kevesebből neki sem állhatok.Ha ebédre és vacsorára is ezt esszük,másnapra már nem nagyon marad.Akik csak 2-en vannak el sem tudják képzelni ezt a nagybani főzèst.A Hortobágyit itt is imàdjàk.Kettesével eszik.A csülök nagyon laktató de ha marad,reggelire tormával nagyon finom.A leves meg jó màsnap ebédre is úgyszintén.Nem vagyunk túlsúlyosak,csak fejlődésben lévő kamaszokat etetek :) .Még a hajat is leeszik a fejünkről.
2014. okt. 29. 23:07
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Gyermekvalallas????? Nem megy ez a temavalasztas.l...
2014. okt. 30. 06:33
 13/24 anonim ***** válasza:
szerintem is tulzás ha még vendégségbe is mentek az ünnepek alatt és gondolom ott is esztek ,akkor csak pazarlás és fáradtság lesz a karácsony annyit főz csak amenyi elfogy aznap . én évek otta nem csinálok nagy kajálást mert anyukámhoz is megyünk ebédelni és + még ad is abol amit fözött igy inkább csak anyit főzök amennyi el is fogy 2 nap alatt ez husleves,és rántott hal,rántott sajt krupli püré vagy rizs ,nálunk inkább a családé az ünnep mint a konyháé.
2014. okt. 30. 06:40
 14/24 anonim ***** válasza:
lehet lepontozni de miért nem elég csak 2 féle illetve az emberek miért akarnak 6 félét fözni és a karácsonyt fözésel ünnepelni ? utána meg fáradtak,anyukám is ezel cseszegetett egy időben hogy miért nem fözök 6 félét ,közöltem azért mert felesleges nem fogyna el ,főképp hogy nála is ebédelünk vagy 25 én vagy 26 án és ő mindig ad ennivalot még másnapra is mert hogy ő nem tud kis adagot fözni.inkább az ünnepek alatt ha kedvem támad sütök egy sütit gyerekeknek .
2014. okt. 30. 06:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tulzas 5.embernek, 2 napra, de mi is mindig sokat fozunk elso nap, utana meg nyugi van, jatek a gyerekekkel, nem kell stresszelni a kajan, meg minden delelottot a konyhaba tolteni. De mi szeretunk fozni is, meg enni is, de gondolom sok ilyen magyar csalad van:-). Nalunk halaszle, sulthal es sulthus az ebed, tatarbifsztek a vacsi, es a sutikrol ne is beszeljunk:-)..
2014. okt. 30. 07:35
 16/24 A kérdező kommentje:

Mi a gond a témaválasztásommal? Anyukatársaim véleményét kértem ki, te mit keresel itt ne haragudj?

Vendégségbe nem megyünk, hozzán jönnek :)

Köszönöm szépen a válaszokat, más anyukákat is szivesen meghallgatok :) Szép napot!

2014. okt. 30. 07:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem túlzás, pláne, ha hozzátok mennek vendégségbe a többi napon.

Fogalmam sincs mi lesz a menü nálunk, először lesz nálunk a szenteste, eddig mindig mi mentünk, de a fiunk 2,5 éves már, így szeretnénk, ha itthon lenne a fa, az ajándékok stb. Egyébként utálok főzni, úgyhogy mi biztos elosztjuk a teendőket a nagyszülőkkel.

2014. okt. 30. 09:10
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha hozzátok mennek, akkor nem sok.

Mi megyünk 2 nap vendégségbe, 1 nap otthon vagyunk, de tavaly így is 2-féle hús volt, pedig csak 2 fiam van.

Nálunk tuti lesz torta, mert anyám Éva.

Anyósnál állandóan van húsleves és hal, így ezeket én nem hanyagolom.

2014. okt. 30. 09:19
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mi a gond vele? Ennek semmi koze a gyermekvallalashoz, az etelek italok temakorben van a helye.
2014. okt. 30. 09:31
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem esznek itt, ez csak a mi kajánk lenne :) Köszi a válaszokat :)

Utolsó, vegyél egy forrófürdőt, menj el sétálni kicsit, még a végén bekattansz :D

2014. okt. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!