Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Léonie név kislánynak?

Léonie név kislánynak?

Figyelt kérdés
Mindkettőnk vezetéknevét megkapja majd a gyermek, kötőjellel. Férjem francia, nekem pedig szintén külföldi a vezetéknevem, mert csak anyukám magyar. Esetleg olyan nevet válasszunk, ami itthon sem annyira idegen? Nagyon szeretem ezt a nevet, gyönyörűnek tartom.
2014. okt. 28. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hät ha mindekttötök neve külföldi, akkor persze.Nekem is nagyon tetszik ez a név.
2014. okt. 28. 16:06
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
Hol fogtok élni, mert ha Magyarországon nagyon nem ajánlom. Elég lesz a gyereknek ha vezetéknevével csúfolják majd nem még a keresztnevével is.
2014. okt. 28. 16:10
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy bármi csúf lenne a vezetéknévben, ami erre adna okot:) Férjemnek gyönyörűen csengő vezetékneve van, nekem egy kicsit harsányabb, mindkettő rövid.

1-2 évig szeretnénk itt maradni, mert még vannak terveink.

2014. okt. 28. 16:17
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó tipikus magyar vagy, persze, hogy csúfolni fogják. Ne legyen szép különleges neve, mert a többi mit fog gondolni...
2014. okt. 28. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mit lehetne ezen csufolni? Leoni. Szep nev nagyon. Magyar irasmoddal is, franciaval is. Kulonleges, de nem eszement.mjo valasztas.m
2014. okt. 28. 16:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. okt. 28. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép név! Én adnám a helyedben. :)
2014. okt. 28. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik!
2014. okt. 28. 16:57
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

Mit lehet ezen csúfolni. Mondjuk a lányt Leónak fogják hívni. Gyerekek mondjuk ennél fix találnak jobbat is.

Nem attól lesz különleges egy gyerek hogy ritka nevet kap. Nem véletlenül ritka.

2014. okt. 28. 18:19
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

9!

Mindekit lehet csufolni. Egy gyerek barmikor talal okot ra, hogy csufolja a tarsat. Evat is csufolhatja Malackanak, Jozsefet is hivhatja bunkonak. Ha Leokadiat irt volna a kerdezo, vagy teszem azt Oraliat, akkor oke, valoban agyament, kimondottan csufolhato. De hogy ebbe hogy tudsz belekotni???? Teged hogy hivnak amugy? Biztos lehet a neveddel is csufolni, ha akar valaki.

2014. okt. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!