Mit tegyek, hogy a kislánynak jobb legyen?
Van egy 8 éves szomszéd kislány. Tavaly nyáron ismerkedtünk meg, hamar összebarátkozunk. Nyáron kora reggeltől szinte sötétedésig kint volt a játszón, nem mehetett haza.
Sajnos csak most derült ki, hogy az anyja közben férfit/férfiakat fogad a lakásán, és a kislányt addig kizavarja az utcára. Télen mikor hideg volt, a kislány átjött hozzánk, mert már nagyon fázott, de még nem mehetett haza. Az elmúlt 2-3 hónapban vettünk neki a párommal néhány ruhát, mert az anyja ennyi ideig sem törődik vele, hogy elmenjen venni neki egy cipőt, kabátot stb. Reggelente mikor megy suliba, bekopog, addigra én csomagolok neki 2 szendvicset meg valami gyümölcsöt. Azt a 100 vagy 150 ft-t amit kajára kap, azt egy perselyben gyűjti. A kislánynak rossz ez az állapot, hogy csak aludni járhat haza. Az apukáját nem ismeri.
Szerintetek hogyan segíthetnék neki? Az anyja nem nyit ajtót nekem, látásból ismer, egyszer megköszönte hogy vettem a kislánynak gyógyszert, mikor beteg volt.
Gondoltam, hogy szólok a gyámügynek, de ők mit tudnak tenni?
Vagy ne tegyek semmit, csak segítsem a kislányt ameddig tudom?
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!