Exröl babát elnevezni?
Mielött megismertem a jelenlegi párom, már volt egy kedvenc lánynevem, mégpedig a Natália. Késöbb kiderült, így hívják a párom anyukáját, egy tinikori exét és a legutóbbi exét is.
A legutóbbi exszel baráti viszonyban maradtak, mert a párom legjobb barátjához ment feleségül. 2-3 havonta szoktunk találkozni is a párral. Semleges a viszonyom velük.
Késöbb kiderült, az exbarátnö jelenlegi férjének az anyukája is Natália. Nekik már ez is sok, mert a lány a párom családjával is tartja a kapcsolatot még.
A másik név, ami még tetszett volna, az a Darya, de az sem lehet, mert a párom legjobb barátjának a húga is Darya, nem kell belölük ennyi.
Ti adnátok még ezek után valamelyik nevet?
Igen? Nem? Miért?
És a párodnak mik a kedvencei? Lányotok lesz, már tudjátok, vagy ez csak fikció? Lehet, hogy csak fiaitok lesznek. :)
Én a helyedben nem görcsölnék ezen, nem adnám egyiket sem, mert rengeteg név van a világon, amihez nem kötődik személy. Olyan új neveket keresnék, ami mindkettőnknek tetszik. Nekem ez fontos. Ha nagyon oda vagy ezért a névért, akkor tanulj meg elvonatkoztatni, mert nem számít, hogy kit hívnak így, bár neked úgy látszik, fontos. Ezért a helyedben (!) nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!