33-35 év körüli anyukák, ti hogy érzitek, korotoknak
megfelelően néztek ki, vagy idősebbnek, fiatalabbnak?
Hogyan öltözködtök? Vonzónak tartjátok magatokat?
34 eves vagyok, 2 eves a kisfiam.
27-nel nem szoktak tobbnek nezni, es en sem latom "oregnek" magam. Van rajtam 10 kilo felesleg de mivel magas vagyok eloszlik, es jol leplezheto.
Hosszu festett vilagosszoke hajam van es mindennap sminkelek delutan amikor alszik a babam. Delelott smink nelkul megyunk setalni es volt hogy azt hittek csak a bebiszittere vagyok a kisfiamnak. Sminkkel, rendesen feloltozve idosebbnek latszom szerintem :-)
Nincsenek rancaim, meg a szemkornyekemen sem,nagyon apolom a borom.Ha 10 kiloval kevesebb lennek akkor meg lennek elegedve a kulsommel.
2014. okt. 27. 14:39
Elozo vagyok. Az en szemelyimet is elkertek mar nem egyszer a trafikban, amit en is tulzasnak tartottam, de azert bearanyozta a napom :-) Le is dobbentem eloszor, es kerdeztem hogy ez komoly?? Mondta a holgy hogy 20 korul azert meg el szokta kerni. Mondtam hogy annal azert "csoppet" idosebb vagyok :))) Le is dobbent hogy 80-ban szulettem.
2014. okt. 27. 14:42
Én most abszolút nem érzem magam vonzónak, 33 vagyok,de ennél idősebbnek érzem magam,van rajtam 15 kiló felesleg,folyton izzadok és néha idegbeteg vagyok,viszont jó sok pattanásom van, de emiatt azért nem érzem magam kamasznak. Két gyerek a pici 8 hónapos. Amúgy sminkelek, a hajam hosszú,egyenes, a ruhatáram divatos, magas sarkúban járok és szolizok is néha,de a plussz kilók rettenetesen zavarnak emiatt vagyok depis néha 160cm 67 kg :-( , de rajta vagyok csak nehéz mert imádok nassolni.
2014. okt. 27. 21:16
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtatok, sajnos jött valaki, aki mindenkit lepontozott :(
nem tudom, miért kell ez, ha én minden választ hasznosnak látok, akkor annak úgy illene maradnia, hisz én kérdeztem.
na mindegy
Most leszek 43 novemberben. 20 és fél és 24 évesen szültem. Vékony maradtam, mindig is hiú voltam. Mentem futni amikor csak tudtam. Jól néztem ki nagyon sokáig. Mini szoknyát is felvettem, meg bármit, ami csinos. Aztán 39 évesen is szültem. Utána már nehezebb volt visszafogynom, de sikerült...és véletlenül 42 évesen is terhes lettem és idén februárban megszületett a 4. gyermekem. Már sokat fogytam, de mèg 10 kg-ot le akarok adni, és le is fogok. Utána ugyanúgy fogok öltözködni, mint előtte, mert most is fiatal vagyok, és két pici gyermek édesanyja (meg két egyetemistáé:)). Nem fogok úgy kinézni, mint egy öregasszony... Nincs nagy különbség, hogy valaki a harmincas vagy a negyvenes éveiben jár, csak adjon magára...
2014. okt. 29. 23:51
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó és gratulálok neked a gyermekekhez! :)
Kapcsolódó kérdések: