Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogyan öltözködtök a...

Anyukák! Hogyan öltözködtök a munkahelyeteken? MIlyen ruhákban jártok? Szövetnadrág, blúz, farmer pulcsi? Sminkelni mennyire szoktatok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mint bárki más! Egyébként szerintem sok helyen bizonyos szintig szabályozva van az öltözködés, ez alól senki sincs felmentve! Bizonyos dolgokban talán elnézőbbek egy kismamával, de anyukaként ugyanolyan ember vagy mint a többi. Miért is lenne másképp? Én nem értem a kérdésed lényegét.
2014. jan. 23. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nos, szerintem maga a kérdés egyértelmű. Azért tettem fel, mert nemrég mentem vissza a munkahelyemre, és úgy érzem, kicsit kilógok a sorból. Én felveszem az irodába a csinosabb farmert is, egyszerű kis blúzzal, de a többiek szerintem sokkal elegánsabbak. A sminkem is csak visszafogott.
2014. jan. 23. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez munkahelyfüggő. :) Van, ahol kosztümösen "kell". van ahol simán jó a farmer.
2014. jan. 23. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Milyen helyen dolgozol? Én irodában egy egyetemen.

Farmert és pulóvert, inget, blúzt hordok, nyáron nem tapadós felsőket. Jó időben magasabb (3-4 cm-s) sarkú cipőt, balerina cipőt veszek fel.

Sminkelni nem sminkelek, néha kihúzom a szemem és ennyi. Szülés előtt alapozó, szemceruza, spirál, de erre nincs reggel energiám.

Kislányom 3,5 éves, szeptemberbe mentem vissza dolgozni.

2014. jan. 23. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Akkor öltözködj úgy, mint a többiek!

Irodába, vagy ahol ügyfelekkel foglalkozik az ember, nem illik farmerben menni.

2014. jan. 23. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk pl farmer-thermopulcsi-sáros bakancs kombóban se lógnál ki a tömegből. Persze, ha tárgyalok, akkor felveszek egy rendes pulóvert vagy blúz+kardigánt csizmával, de más amikor az alig 20 fokos irodában vagy egész nap. Öltözködj úgy, mint a többiek.
2014. jan. 23. 19:42
 7/8 zabmester ***** válasza:

Farmert, pulcsi, az nálunk simán jöhet, vagy cicanadrág tunikával. Ennél elegánsabban nálunk senki nem öltözködik. Sminkelni általában szoktam, bár nem túl erősen. Inkább a hajammal megy el sok idő reggelente, vagy kivasalom, vagy hullámosítom, valamit mindig csinálok vele, mert ahogy magától áll, na az pont nem tetszik :D

Mondjuk ugye az öltözködés nagyban függ a munkahelytől :) Irodában dolgozom, mint ügyviteli dolgozó, gyakorlatilag csak a munkatársaimmal találkozom egész nap. Régen dolgoztam a vendéglátásban is, hát ott munkaruha volt, nem volt kérdés, hogy ki miben dolgozik, azt viseltük, ami elő volt írva. Illetve a szakmai gyakorlatomat meg egy anyaotthonban töltöttem, mint szociális munkás hallgató, ott kényelmes, mondhatni "játszós" ruhát viseltem, mert sok volt a gyerek, ami egyet jelent a sok maszatos kézzel :)

2014. jan. 23. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

Én területi képviselő vagyok, vagyis nem egy irodában ülök egész nap, hanem kocsival látogatom az ügyfeleket. Ebből kifolyólag kényelmesen és melegen öltözködöm, a kabát sokszor le sem kerül rólam egész nap :( Magas sarkú felejtős számomra, mert kb. 30x szállok ki-be a kocsiba, na meg a vezetés sem tesz jót a sarkaknak :)

Szűk farmert, csinos pulóvert/kardigánt és lovaglócsizmát hordok általában.

A hajammal nem szórakozom, mert szerencsére elég jól van levágva, így elég csak jól beszárítani. Sminkelni csak minimálisan szoktam, ez BB krémet és szempillaspirált jelent, néha kihúzom alul.

Én így jól érzem magam és a férfiak tekintetéből és visszajelzéseiből következtetve másoknak is tetszem :)

2014. jan. 24. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!