Csajok akiknek elváltak a szüleik. Mekkora lakásban laktok? Van külön szobátok és mekkora? illetve hogyan öltözködtök, hol vásároltok
Hát én a "mostoha" lányomról tudok csak írni.
Ugyanabban a lakásban lakik, mint eddig (3 szobás öröklakás), mert a párom otthagyott mindent. Fizet gyerektartást is, de anyuka letagadja, plusz 100 féle segélyből 110-et felvesz és megkap. Van a kislánynak külön szobája (most 12 éves) és semmi gond a ruhákkal vagy bármivel is. Nem azért mert kő gazdagok lennénk. Tehát semmivel nincs rosszabb dolga, mintha a két szülő együtt élne, sőt, sok esetben és helyzetben sokkal többet kap, mint egy "átlagos" gyerek.
Ugyan a kamasz kategóriából a 20 évemmel már kilógok, de azért leírom - a stílusom nem változott 15 éves korom óta.
Most költöztem el, de 8 éves koromtól anyuval (és a tesóimmal) laktam, mikoris a mintaapánk lelépett valami velem majdnem egykorú kislány mellé. (ja, két évig se bírták ki egymást, HAHA)
A ház, ahol éltünk, kb 120 négyzetméter, volt saját szobám nekem is, öcsémnek is, bátyámnak is. Az öcsémé 12-14 lehet kb, az enyém úgy 18 volt, bátyámé a kettő közt.
Öltözködés: hát, igazából elég fura stílusom van, mondjuk egyedinek. Kb olyan,, mintha a hippik és a raszták stílusát kevernéd egy icipici metálos vonallal. Na, az vagyok én, de néha megkattanok, és két hónapig úgy nézek ki, mint aki a nyolcvanas évekből jött. Hol vásárlok? igazából ez nagyon változó. Ha megtetszik valami, arra mindig volt pénz, de simán bevállalom a turikat, a legjobb vad cuccaim onnan vannak. Devergotól a C&A, H&Meken át a tecsós F&Fig mindenfélém van, és persze az anyutól örökölt elmebeteg darabok...
Másfél szobás panelben (asszem így hívják) lakunk (anyummal), van külön szobám, a kisebb.
Az nem tudom, hogy jön ide, hogy hogyan öltözködöm, de azért válaszolok rá. Imádom a cuki, elegáns, cukin elegáns ruhákat. :D Meg sminkelni is szeretek.
A kedvenc boltom a Stradivarius és a Forever21, de ez még nem azt jelenti, hogy rengeteg ruhám is van onnan... F21-ból csak egy kardigánom van. Szeretem még a Bershkát is, a Tally-t, a New Yorkert. Cipőt általában a Deichmann-ból szoktunk venni. De egész ok ruhám van eBay-ről is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!