Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-15 éves fiúk! Ti hol...

13-15 éves fiúk! Ti hol vásároltok ruhákat?

Figyelt kérdés
Hol vásároljátok ruháitokat? Kedvenc márkák? Öltözködési stílus?
2013. júl. 7. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Ált. Taksonyban van egy ruhabolt, és ott, Heavy Tools, Tom Tailor cuccokat bírom.

Emellett Marks & Spencer inget hordok. (Csak.)

Cipő Mustang szokott lenni, de van victory is.

Stílusnak azt mondanám, hogy ált. következő szerelésekben járok:

Nyáron: Fehér sort/farmer sort+ vmi H&M szintű póló...

Ősz, tavasz: Farmer+póló -.-+Heavy Tools pulcsi (van 5 féle, de ált sárgát hordom.)

Télen meg ráveszek egy kabátot, néha felveszem a bőrbakancsomat, amit motorozni vettem. (Nem egy komoly cipő, de a bokámat valamennyire fogja, és bőrből van.)

Szerintem ez a hétköznapi stílus kb, semmi feltűnősködés, semmi V nyak vagy ilyesmi.

Ja, emellett vékony ezüst nyaklánc. (kb ilyen: [link] )

Plusz van egy CASIO karórám.

Azt hiszem mindent leírtam!:) (Kérlek ne pontozzatok le, nincs olyan sok ruhadarabom, a márkásakat emeltem ki, tehát nem vagyok ilyen milliókat költök ruhára, mert menő, hanem ez felel meg az én ízlésemnek! Köszi!:D)

15/F

2013. júl. 7. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Bem tudom hovavalósi vagy, én pesti. A tartósabb darabokat az Árkádból szerezzük be, mikor olcsóbbak. De néha az Auchanban is találni jó darabokat.

Felsők:

- New Yorkerből Fishbone pólók

- Auchanos pólók

- De a legtöbb az olcsobb, valami nagyobb ruhaüzletláncból.

-Színekben: sötétlila, szürkék, barna, és egy csíkos. Csakis rövid ujjút hordok.

Pulcsik terén egy Sárkánycenteres, és egy régi Auchanos, mind a kettő fekete.

Gatya:

- Hádás farmer, vagy kockás 3/4es gatyák bárhonan.

Zokni:

- szürke/fekete pár darab bokazoknival, többi sima. Kínaikból/ázsicenterből. Auchan

Cipő:

- Sötétebb árnyalatú, vékony, nem magas szárú normál cipő. Deichmannból került ki a legtöbb.

Nem csupa feketébe járok, de nem vagyok oda világosabb színekért.

16/F

2013. júl. 7. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
H&M,C&A
2013. júl. 8. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:

90%-->

Pull&Bear,Bershka,H&M,Zara.

Stílus:Páwa,Swag,Deszkás (Itt szóba jöhet még a garage is, meg a DC)

2013. júl. 8. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Deichman, H&M, Nike, Puma, Invázió, NewYorker, Tacco.

Semmi turi, vagy kínai.

Stílus: Mivel sikerült szétgányolni egy műtéttel a térdem, szinte mindig valamilyen hosszú farmer, mellé egy póló+ing, vagy póló+pulcsi, (általában "hoodie", cipzáros) vagy csak póló. A V-nyakú ruhákat utálom, a swagcapekkel meg a többi pávás hülyeséggel együtt.

2013. júl. 8. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincsen túl sok ruhám, de leginkább H&M-ben vásárolok, a nagy leárazásokkor. Néha vannak jó akciók, érdemes hetente benézni. Ezenkívül van még Pull&Bear-ből farmerom, New Yorkeres ingeim, pár C&A darab.

Olya cipőkre ami tetszik és jó minőségű nem nagyon van pénzem, így maradnak csak az áranylag jól kinéző kínaisok, gyakrabban kell venni, de legalább olcsók. Egyébként kínaiban és turkálóban semmit nem vásárolok.

2013. júl. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!