Fel lehet azért jelenteni valakit mert egy 3 hós, kizárólag anyatejes babát megetett sózott, főtt étellel? A baba kórházba került. :- (
Sajnos a szülők bízták az illezőre, de ahelyett, hogy a lefejt tejet adta volna oda neki, inkább főtt ételt kapott a baba. Ebben volt só, liszt, tojás és tej is. Szóval minden ami nem kéne. Ráadásul a kicsinek foga sincs.
/Egy végtelenül szomoru ismerős/
Utolsó, ne írj már hülyeséget, ha nem vagy tisztában a fogalmakkal. A szülők nem gyámok, hanem szülők, a gyám mást jelent.
És ha nem volt előjele annak, hogy a nagymama megbízhatatlan, akkor nem a szülőt terheli a felelősség, hanem azt, akire az adott időben a baba rá volt bízva.
Sajnos vannak ilyen hülye nagymamák. Az én anyósom diós sütivel tömte a gyereket. Kint ültünk a konyhába és kérdezte adhat-e neki? Mondom nem, férjem mondja nem. Na erre beletömi a kisfiamba. Hiába mondtuk hogy nem. Persze én meg teljesen kiakadtam hogy a gyerek megfullad allergiás lesz rá. Hála istennek nem lett baja, de anyós kapott mindenkitől :D Később kiderült, hogy ő már előtte is adott a kisfiamnak :( Most mondjátok meg hogy aki már felnevelt gyereket hogy lehet ilyen hülye?? Régen pacalt adtak a csecsemőknek, meg diós patkót, rántottát? Hát nem hiszem.
Egyébként a másik hogy a pici akár innentől kezdve allergiás is lehet a tojásra, tejre :( Jól megcsinálta a mamika :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!