Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fel lehet azért jelenteni...

Fel lehet azért jelenteni valakit mert egy 3 hós, kizárólag anyatejes babát megetett sózott, főtt étellel? A baba kórházba került. :- (

Figyelt kérdés

Sajnos a szülők bízták az illezőre, de ahelyett, hogy a lefejt tejet adta volna oda neki, inkább főtt ételt kapott a baba. Ebben volt só, liszt, tojás és tej is. Szóval minden ami nem kéne. Ráadásul a kicsinek foga sincs.

/Egy végtelenül szomoru ismerős/

2014. okt. 17. 09:44
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező akkor miért nem vigyáztál rá, te pár órát 3 hónapos csecsemőt csak nem órákra hagyták nagyinál?
2014. okt. 17. 12:52
 22/43 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy a nagymama amúgy normális lenne, úgyhogy a szülők felelőssége joggal merül fel. Feljelenteni meg akkor lenne értelme, ha ártó szándékkal tette volna. Gondolom, nem erről van szó. Nem tudom, én egy agyhalott alkoholistának képzelem azt, aki ilyet tesz.
2014. okt. 17. 13:31
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Hamarabb megfulladt volna,mintsem gégemetszést kap.Kamu ez a sztori.
2014. okt. 17. 13:33
 24/43 anonim ***** válasza:
66%

A gégemetszésre sztem inkább az allergiás reakció miatt volt szükség - legalábbis rögtön erre gondoltam.

egyébként az én ismeretségi körömben is van olyan idősebb nő, aki mesélte,h a nem tudom hány hónapos babájának anno paprikás krumplit adott, és milyen jót aludt tőle. Szóval én el tudom képzelni,h anyós ehhez azért folyamodott, mert sírt a baba, az anyatejtől nem hagyta abba, és gondolta megpróbálja a sztrapacskát. Borzasztó! Én nem gondolom,h kamu a kérdés.

Amúgy ha ezért fel lehetne jelenteni, akkor azt a kórháznak hivatalból is meg kéne tennie.

2014. okt. 17. 14:46
 25/43 anonim ***** válasza:
De hogy tudta megetetni vele a sztapacskát??!!! Én ezt nem értem. Egy 3 hónapos babának szerintem konkrétan bele kell tömködnöd a szájába, mert ő még nem eszik úgy, hogy eteted kanállal vagy villával és tátja a száját, hanem szopizik vagy cumizik... Hogy csinálta??
2014. okt. 17. 15:23
 26/43 anonim ***** válasza:
46%
Hidd el, meg tudják "oldani" sajnos :( Amikor én voltam bent a kórházban a három hónapos babámmal rota fertőzés miatt, a szomszéd szobába hoztak egy két hetes babát. Őt is megetette a nagyi, húslevessel és tésztával!!!! Ott gégemetszés nem volt, de infúzióra kellett kötni a babát.
2014. okt. 17. 15:29
 27/43 anonim ***** válasza:
56%
A húsleves folyadék, azt még el tudom képzelni.. De a sztrapacskát nem értem hogy oldotta meg. Plusz tényleg tuti nem lehet normális. Neki is volt gyereke ha régen is, szóval kellene hogy sejtése legyen arról, hogy mit ehet egy 3 hónapos.
2014. okt. 17. 15:41
 28/43 A kérdező kommentje:

Valamilye felduzzatt és attól nem kapott levegőt, ezért kellett gégemetszést csinálni.

Én szoktam rá vigyázni, viszont most dolgoztam. Egyébként eddig jó ha 4szer bízták másra a kisfiut, nagyon féltik őt. Ezt persze senki nem gondolta...

És már írtam, nem tudom hogyan etette meg vele, de majd rákérdezek a barátnőmtől, holnap délelőtt megyek be hozzájuk.

2014. okt. 17. 16:14
 29/43 A kérdező kommentje:
És azért akadtam ki a tojáson, meg ezeken, mert allergiás rohama volt!
2014. okt. 17. 16:16
 30/43 anonim ***** válasza:
23%

"Egyébként eddig jó ha 4szer bízták másra a kisfiut"

3 hónap alatt azért az elég sok.

2014. okt. 17. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!