Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 9 hónapos baba ehet főtt...

9 hónapos baba ehet főtt tésztát (nem durum)?

Figyelt kérdés

4-8 tojásos főtt tésztát ehet 9 hónapos baba?

Valaki fel tudná nekem sorolni mit NEM ehet még egy 9 hónapos baba? Pl tej, méz, eper, málna. Tojásfehérje? Nagyon köszönöm.

2014. máj. 5. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
En mar adtam neki. 15 honapos most. :-)
2014. máj. 5. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ehet még a tojásfehérje miatt. Szerintem nézz meg egy-két hozzátáplálási táblázatot, mert még elég sok minden van, amit nem ehet. Amiket írtál azon kívül még a gomba, a magvak, a kivi, aprómagvas gyümölcsök jut még hirtelen az eszembe.
2014. máj. 5. 12:44
 3/5 A kérdező kommentje:
A táblázatok ahány annyiféle képpen írja.
2014. máj. 5. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is 9 hónapos a kislányom,de én már elöbb is adtam tésztát-csak tojásmenteset.próbáld azt.én pl paradicsommal,husival is adtam.meg minden más zöldséggel.
2014. máj. 5. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Na most ebben az a furcsa, hogy A Vida Ági "a Nagy Babaszakácskönyv 2" szerint 9hónaposan már tojásrántották, bundáskenyeret is ehet! Akkor tèsztát is. Én adtam a fiamnak, mivel semmit nem evett meg! A krumplistészta a kedvence. A kismamablogon fent van egyébként és letölthető a könyv. Egy 2008-as cikkében még azt írja, hogy fehérje csak 1éves kor fölött, viszint az új tanulmányok szerint már 9hós kortól adható. Persze ki hogyan ítéli meg. A hozzátáplálásra vonatkozóan rendkívűl eltérő véleményeket olvasok mindenhol!
2014. máj. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!