Fel lehet azért jelenteni valakit mert egy 3 hós, kizárólag anyatejes babát megetett sózott, főtt étellel? A baba kórházba került. :- (
Figyelt kérdés
Sajnos a szülők bízták az illezőre, de ahelyett, hogy a lefejt tejet adta volna oda neki, inkább főtt ételt kapott a baba. Ebben volt só, liszt, tojás és tej is. Szóval minden ami nem kéne. Ráadásul a kicsinek foga sincs.
/Egy végtelenül szomoru ismerős/
2014. okt. 17. 09:44
31/43 anonim válasza:
3 hónaposan max apával maradt itthon az enyém. Nem azért nem bíztam másra mert féltettem, hanem mert meg kell oldanunk együtt a problémáinkat. Most sem szoktam otthagyni őket sehol, bárhova megyek jönnek velem.És ha külföldön laknánk, ahol nincs mama? Ne haragudj, de nem tudom elhinni azt hogy megetették egy ilyen étellel. A másik dolog pedig megint hihetetlen számomra, hogy a tojástól bármilyen allergiás rohama volt, hiszen nem natúron ette, a tejet megint nem. Akkora mennyiséget egy 3 hónapos baba nem képes megenni.
32/43 anonim válasza:
3 hónapos,és eddig max. 4x bízták másra....hát,nekem 3 gyerekem van,de 3 hónaposan még egyik se volt másra bízva,legfeljebb a férjemre,amíg pl.elszaladtam a gyógyszertárba,vagy boltba.Mindenhová vittem/viszem Őket magammal.
33/43 anonim válasza:
Mondjuk egy normális nagymamára rá lehet bízni egy 3 hónapos gyereket is, nem mondom, hogy napokra, vagy hosszú időre otthagy az ember egy ilyen pici babát, de mondjuk amíg lemegy a boltba, vagy elintéz valamilyen ügyet, addig simán. Ezalatt egy épeszű nagymama sem eteti meg sztrapacskával a 3 hónapos unokáját.
34/43 anonim válasza:
A 32. vagyok.Szerintem a kórház-ilyen esetben-köteles feljelentést tenni,gyermek veszélyeztetése miatt....
35/43 anonim válasza:
Miért lenne köteles a kórház? Ha meg feljelentik nem a nagyi hanem a szülők ütik meg a bokájukat hisz rajtuk fogják számon kérni.
36/43 anonim válasza:
Pusztán azért,mert ez veszélyeztetés!
37/43 anonim válasza:
Feljelenteni ezért? Ez most komoly?
Gondolom nem szándékosan akart rosszat a nagymama.
Miért baj,ha másra is bíznak egy babát mondjuk a nagyszüleire?Manapság már azt is elítélik,ha a szülő nincs a gyerekkel 24 órában 3 éven keresztül vagy mi van??
38/43 anonim válasza:
Szerintem itt nem a rábízás, nem bízás a probléma. Hanem ha ott az anyatej akkor azt adja már oda ne valami mást, csak mert SZERINTE az jobb a gyereknek. Én is ideges lennék, ha mást adnának a gyereknek, mint amit ÉN kifejezetten kérek.
39/43 anonim válasza:
Én is hagytam ilyen picin mamàra.kéthetente jártam takarítani.ja és vendégségben is voltam a párom főnökénél.na azért ilyen helyekre nem viszi magával az ember a gyereket.viszont olyan emberre bíztam,akiben 1000százalékosan megbízom,az anyukámra.valami jele csak volt annak,h ilyen idióta...
40/43 anonim válasza:
Ebben az esetben a büntetőjogi felelősség a nagymamát terheli csak.
Ahogy, ha az óvodában éri baleset a gyereket, akkor az óvónő a felelős, jelen esetben a nagymama, hiszen ő vigyázott rá.
A szülőket ez esetben nem vonják felelősségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!