Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fel lehet azért jelenteni...

Fel lehet azért jelenteni valakit mert egy 3 hós, kizárólag anyatejes babát megetett sózott, főtt étellel? A baba kórházba került. :- (

Figyelt kérdés

Sajnos a szülők bízták az illezőre, de ahelyett, hogy a lefejt tejet adta volna oda neki, inkább főtt ételt kapott a baba. Ebben volt só, liszt, tojás és tej is. Szóval minden ami nem kéne. Ráadásul a kicsinek foga sincs.

/Egy végtelenül szomoru ismerős/

2014. okt. 17. 09:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
B@sszus :(. Idióta. De miért adta neki, tudod? Elment az esze, vagy mi? Számomra ez érthetetlen... Mindenképpen gyermek veszélyeztetése, de továbbra sem vagyok abban biztos,h nem a szülőket terheli-e felelősség. (8as)
2014. okt. 17. 11:04
 12/43 anonim ***** válasza:
90%
Atyaég, szegény baba! Hogy lehet valaki ennyire idióta, jó hogy nem fulladt meg
2014. okt. 17. 11:15
 13/43 anonim ***** válasza:
Miért kellett neki gégemetszést csinálni? Ezt nem értem. Ha visszagondolok az én gyerekeimre, nem is tudták volna megenni 3 hónaposan ezt az ételt. De nekem ne mondja senki, hogy annyit evett belőle hogy beteg legyen. Erre egy 3 hónapos fizikailag képtelen.
2014. okt. 17. 11:46
 14/43 anonim ***** válasza:
50%

most komolyan, szerinted a barátnőd feljelenti majd az anyját? mert te, aki majd a keresztanyja leszel, azt mondta?

tényleg durva, de százszor durvább dologért sem feljelenteném az anyámat hanem másképp intézném el...

mondjuk a rendőrségen biztos ki is röhögném, na meg ugye a nagymamának is vannak jogai az unokával kapcsolatban (míg a keresztszülőnek nincs) ezért nem történne semmi.

ezt bizony nekik kell majd megbeszélniük és reméljük, hogy a babának semmi kára nem származik majd ebből a szrapacskából

2014. okt. 17. 11:48
 15/43 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. lehet rossz a szövegértelmezésem, de először úgy értelmeztem, hogy a kórházba meglátogatta a mama az unokát és adott neki sztapacskát....

most esik le, hogy emiatt került kórházba és volt gégemetszése????? :O

2014. okt. 17. 11:50
 16/43 A kérdező kommentje:
Az apuka anyja volt.
2014. okt. 17. 11:59
 17/43 anonim ***** válasza:
Én sem tudom mennyi értelme van a feljelentésnek, de az anyuka helyében nagyon-nagyon hosszú ideig nem bíznám a gyermeket és pláne nem hagynám rá úgy hogy nem vagyok ott. Fel nem foghatom, ha ott volt a lefejt tej akkor miből gondolta, hogy felülbírálja a szülőket és mást ad neki.Csak azért mert a fiának is biztos adott és semmi baja nem lett? Idióta.
2014. okt. 17. 12:08
 18/43 anonim ***** válasza:
de te sem vagy egyszerű, az a bajod, hogy a gyerek tojást meg lisztet kapott, miközben majdnem megfulladt, hisz gondolom ezért csináltak neki gégemetszést. lehet velem van a baj, de én nem értem ezt az egészet.
2014. okt. 17. 12:31
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért volt gégemetszése?
2014. okt. 17. 12:37
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Én így értelmeztem: anya, apa rábízta anyósra a picit, mondták neki, ha éhes itt a lefejt tej, tessék odaadni neki. Erre ő nem azt adta, hanem sztrapacskát, aminek a darabjai megakadhattak a torkában, nyelőcsövében, emiatt kellhetett a gégemetszés? Kérdező?
2014. okt. 17. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!