Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után ízületifájdalmak...

Szülés után ízületifájdalmak másnál is előfurdult?

Figyelt kérdés
3 hònapja szültem ès kb.1 hònapja kìnoz nyaki,háti,derèktáji ízületi fájdalom, ami lesugárzik a lábaimba is. Èjjel sokszor felèbredek a fájdalomra. Voltam orvosnál,de a szoptatás miatt, azt mondta,hogy korlátozottak a lehetősègek gyògyszerek ès injekciò terèn. Szòval türnöm kell a fájdalmat amìg a baba szopizik. Van más is ìgy? Mit csináltok,hogy enyhüljön a fájdalom?
2014. okt. 9. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
igen, nálam is ez van. 2X500 Ca-t és napi 500 Mg-t kaptam. én is szoptatok
2014. okt. 9. 12:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a Ca-t, Mg-t ès Vaspòtlást javasolt az orvos. Erős fájdalom esetén,de akár naponta egyszer vehetek be Diclofenac kapszulát. Már egy ideje szedem ezeket,de nincs változás. Gondoltam rá,hogy talán valamilyen torna jò lehetne..
2014. okt. 9. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen!!!! Én pont ma akartam kiírni ezt a kérdést, két hónapja szültem, megőrülök, úgy fájnak az ízületeim, és néha úgy tudok mozogni mint egy 80 éves és szó szerint nem tudok felkelni mondjuk fekvésből. Ne haragudj, hogy azt írom, de úgy örülök, hogy más is van így, én nagyon megijedtem, hogy mi bajom lehet.... Orvosnál még nem voltam vele, de készülök. De az már megnyugtat, hogy nem egyedi probléma.
2014. okt. 9. 12:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem,hogy csak nekem van ilyen gondom. Menj el orvoshoz,de sajnos sok mindent nem tud tenni,mivel gondolom még a Te babád is szopizik. Nekem tegnap azt mondta az orvos,hogy pròbálkozhatunk krèmekkel ès maszirozással,hogy enyhüljön a fájdalom. Amìg a baba cicizik,addig másfajta kezelès nem jöhet szòba.
2014. okt. 10. 06:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen az én babám is szopizik. Azért is nem mentem eddig dokihoz, mert gondoltam, hogy nem nagyon szedhetek rá gyógyszert. Amiért viszont mégis el akartam menni, mert megijedtem, hogy mi lehet ez, tényleg durván fáj.. nekem a legrosszabb hanyatt fekvéskor a derekam. Neked mondta az orvos, hogy mi okozza ezt? Ez természetes szülés után?
2014. okt. 10. 12:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem napközben a nyakam ès a válaim fájnak. Èjjel pedig nekem is a derekam fáj nagyon. Azt mondta az orvos,hogy ez azért van,mert a terhesség alatt fellazùltak az izületek meg a tartò izmok ès ezek nagyon lassan èrik el az eredeti álapotukat. A fellazùlt izmok okozzák ezeket a fájdalmakat plusz rátesz a mindennapi teendő a babával,háztartás stb.
2014. okt. 10. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez sajnos termèszetes a szülès után. Addig kell ezt tűrni,amìg a baba szopizik.
2014. okt. 10. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi szépen! Ez így logikusnak tűnik, megnyugtató hogy természetes és nem valami szörnyű nyavalyám van, már mindenre gondoltam :). Komolyan a 95 éves néni a szomszédból fittebben mozog mint én néha.

Te tetted fel a kérdést, de végül Te nyugtattál meg engem :).. bocsi. És köszi.

2014. okt. 10. 16:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Elég régi már ez a kérdésem, de azóta megoldódott a gond. Igaz nem a legjobb eredménnyel. Mire a kisfiam egy éves lett, addigra kiderült, hogy sérvem volt azért fájt a derekam nagyon. Meg is műtötték vele és azóta jobb.
2017. okt. 31. 08:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!