Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyetem alatti babavállalásról...

Penduska kérdése:

Egyetem alatti babavállalásról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első éves levelező tagozatos egyetemista vagyok a SZTE-TTIK Földrajz alapszakán, jövőre szeretnénk kisbabát vállani a párommal, és ezzel kapcsolatban szereték néhány infót kapni! Anyagilag szerencsére stabil alapokon állunk, normális bejelentett munkahellyel rendelkezem, de azért érdekelne, hogy a levelezősök milyen juttatásokban, támogatásokban részesülnek? Egyetemen hogy viszonyulnak a várandós kismamákhoz? Illetve elsősorban olyan válaszadók véleményét várom akik ilyen, vagy ehhez hasonló helyzetben vannak! Minden egyéb ide kapcsolódó véleményt, tanácsot szívesen várok! Előre is köszönöm a válaszokat! (L/21)

2014. okt. 9. 10:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtató, és egyben biztató azt hallani,hogy nem lehetetlen befejezni az egyetemet és lediplomázni baba mellett :) mi is mindenképpen a közeljövőben szeretnénk, úgy jövő év végére tervezzük a baba érkezését :) Gratulálok neked/nektek, hogy ilyen kitartó/kitartóak voltatok :)
2014. okt. 13. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!