Egyetem kozben terhesseg, mik a lehetosegeink? (lent is van)
Sziasztok! Egy kis segitsegre lenne szuksegunk, elore is koszonjuk a valaszokat.
Parommal masfel evunk van hatra az egyetembol, megszakitasos modszerrel "vedekeztunk", de most ugy nez ki a picike megis jonni szeretne mar. Ezzel nincs is bajunk, ugyanis igy beszeltuk meg, es pontosan ezert is "vedekeztunk" lazan, kicsit a sorsra is szerettuk volna hagyni. A kapcsolatunk felhotlen mar eleg reg ota, paromnak eleg jo munkalehetosege is van mar,anyagiak teren sem allunk annyira rosszul.
A lenyeg az lenne, hogy fogalmunk sincs (elsosorban inkabb nekem fontos), hogy az egyetemmel mi legyen, es milyen lehetosegeim vannak. Pedagogia szakra jarok egyenkent. Tanulmanyaink is igen jok, igy mindketten allamira jarunk, es ugye meg nem hasznaltuk el mindet, ami jar, ezt ha halasztom kesobb is lehet folytatni? Aztan, augusztus korul jonne ugye a picurunk, szoval ezt a felevet, es az utanit be tudnam fejezni, ugye? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Most ennyi ami eszembe jutott, de barminemu jo tanacsot szivesen fogadnank! :)
En is ugy vettem eszre, hogy pedagogia szak mellett nagyon konnyu par plusz dolgot csinalni, dolgozok is heti negy napot peldaul, de nem volt meg olyan soha igy sem, hogy nincs idom valamire az iskola miatt. A tanulas is megoldhato szerintem, mert szerencsere konnyen megy.
Egyeb jotanacsok meg? :)
Én is egyetem alatt estem teherbe anno, és mivel veszélyeztetett terhes lettem, így azonnal félbe is szakítottam a tanulmányaimat. Nagy átlagban 2 félévet lehet passziváltatni, valamint ezen felül 1, maximum 2 félévet lehet még méltányossági alapon kérni, bár ez nagyon intézményfüggő.
Sok szervezést igényel ugyan, de teljesen megoldható a babázás és a tanulás egyidőben, bár nem egy sétagalopp, ez tény.
A hivatalos ügyeket illetően pedig tényleg az iskolád tanulmányi osztályán érdeklődj inkább, onnan biztos információkat tudsz szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!