Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges a terhesség?...

Lehetséges a terhesség? Kicsit aggódom.

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek már évek óta, mindig pontosan jött meg. De most késik már 3 napja...az a helyzet, hogy belekezdtem egy fogyókúrába 3 hete, természetesen méregtelenítettem is, szűzteát ittam. Voltunk együtt abban az 1-2 napban is a párommal, szóval lehetséges, hogy a méregtelenítés miatt kiürült volna a gyógyszer? Ráadásul én hülye reggel kezdtem el, és a gyógyszert is akkor szedem...Tesztet még nem csináltam, nem merek, egyelőre csak gondolkozom és az esélyeket latolgatom. Szerintetek lehet terhesség?

Köszi

23/N

2013. nov. 19. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pedig az lenne a legegyszerűbb, ha tesztet csinálnál. mert ha nincs terhesség, akkor megnyugodnál, ha van, akkor pedig orvoshoz kell menni, és gondolkodni, hogy hogyan lesz tovább. itt senki nem tudja megmondani neked, hogy terhes vagy-e. a teszt a biztos és a doki.
2013. nov. 19. 09:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Még azért várok 1-2 napot, hátha csak a fogyókúra miatt késik mert borult a hormonháztartásom, valamint lehet, hogy a teszt még ki sem mutatná...:/
2013. nov. 19. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
A teszt már kimutatná, de szerintem nem vagy terhes, mert a gyógyszer nem ürül csak úgy ki.
2013. nov. 19. 09:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy "csak úgy kiürült", hanem ugye a tea megtette a hatását, és hasmenésem volt. Én arra gondolnék, hogy ezért nem tudott a gyógyszer rendesen felszívódni, és idő előtt távozott minthogy "hatott" volna. De lehet, hogy én parázom túl. :D
2013. nov. 19. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én megcsinálnám a tesztet,nem stresszelnék feleslegesen.
2013. nov. 19. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem igen is nagy esely van a terhessegre, hisz mint irod, a mellekhatasa a fogyokuranak a hasmenes volt. Koztudott hogy a hasmenes altal csokkenhet a fogamzasgatlo hatasa, mint az antibiotikum szedesenel is stb.... Plusz irod, hogy reggel szedted be a gyogyszert majd ittad a teat, aminek utana hasmenes volt az eredmenye. Ha eddig rendszeresen szedted a fogamzasgatlot, nem biztos hogy terhes lettel, de en nem zarom ki. Mindenkepp vegyel egy tesztet, hogy mielobb kideruljon, mert ha baba van akkor szerintem sem a fog.gatlot sem a teat nem kene folytatnod.
2013. nov. 19. 16:26
 7/11 anonim ***** válasza:
A fogyókúra megzavarja a ciklust. Nálam a stressz szerintem az oka az 1 hetes késének,mert ellenőriztem és negatív.
2013. nov. 19. 17:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggel tesztet...nagyon halványan, de pozitív..Nagyon sok minden kavarog most bennem, nem tudom, hogy örüljek vagy sem. A páromnak sem mondtam még, ma este beszélek vele ha hazaért a munkából. Holnap mindenképpen csinálok még egyet a biztonság kedvéért..Terveztük egyébként is a babát, de csak 1-2, inkább 2 év múlva, de az az érzésem, hogy a párom nagyon boldog lesz. Ami azért nagy segítség és lelki löket nekem..de majd kiderül. Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 20. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok! a halvány pozitív is pozitív, de szerintem is csinálj holnap reggel még egyet! remélem megtartjátok és nagyon boldogok lesztek!
2013. nov. 20. 14:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, pozitív, nőgyógyász is megerősítette. Megtartjuk a babát. :) A kezdeti ijedség elmúlt, és a párommal nagyon boldogok vagyunk. :) Várjuk már most az érkezését, már neveken is gondolkozunk, meg, hogy mi, hogyan lesz..:)) 2 hét múlva megyek ismét dokihoz, addigra már szívhang is lesz! :)

Köszönöm a válaszokat! Minden jót!

5 hkm :)

2013. nov. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!