Főiskolákon, egyetemeken lehet kérni költségtérítésben kisebb fajta kedvezményt gyermeknevelés kapcsán?
A helyzet az, hogy babát várok, és anyagilag elég megterhelő lesz kigazdálkodni valahogy a költségtérítési díjamat. Államilag támogatottra jelentkeztem volna, de levelezőre járok, ott erre nincs mód, hiába tanulok egyébként jól. Az én munkahelyi keresetemmel eddig ki tudtuk gazdálkodni a pénzt, de most hogy jön a baba, amit kapni fogok, az eleve kevesebb lesz és elsősorban a babára szeretnénk költeni, úgyis lesz mire. (Pelus, popsitörlő, stb.)
Viszont nem szeretném abbahagyni sem a sulit, mert szeretem a szakomat, és abban is tervezek majd elhelyezkedni. (Reméljük, sikerül.)
A kérdés az, hogy ti hallottatok valamit arról, hogy ilyen esetben lehet igényelni valamiféle kedvezményt? Nem várom el, hogy ingyen tanuljak, de ha már "csak" a háromnegyedét kell befizetni, már az óriási segítség lenne. Pláne, hogy már most jelezték felénk, hogy a költség csak emelkedni fog.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!