Ha a gyerekkel van valami, miért mindig az anyára tesznek megjegyzést? Az apa nem számít ugyanannyira?
Figyelt kérdés
Pl. pecsétes a gyerek polója, elfelejtették levágni a körmét, ilyen apróságok. Ez miért mindig csak az anya "felelőssége"?2014. okt. 6. 20:58
11/15 anonim válasza:
nem azért,de még mindig én vagyok többet a fiunkkal,mert a párom többet dolgozik,mint én,nagyon sok mindenre odafigyel,de speciel a hosszú köröm csak akkor tűnne fel neki ha véletlen megkarmolná,még az öltözésére is figyel,mert tudja,hogy fontos nekem,hogy összepasszoljanak a ruhák,de nem éppen az a legelső,hogy azt nézi vajon foltos-e a kisfia pólója,inkább az,hogy ha végre együtt vannak sokat játszanak.Le lehet pontozni ahogy előbb is tettétek,de a család igényessége az a nőn múlik,kivéve ha a férfi egy rendmániás maximálisan igényes férfi akinek muszáj odafigyelnie,mert a felesége lusta és igénytelen.
12/15 A kérdező kommentje:
Ne essünk túlzásokba. Én most nem az abszolút igénytelenségről beszélek, vagy arról, hogy az apanák napi 24 órában a gyerek körmét kell figyelnie.
De velem is esett már meg, hogy fürdés után le akartam vágni a gyerek körmét, aztán az összevisszaságban kiment a fejemből. Időnként nagyon nehéz minden apróságra nekem figyelni, és utána mindig nekem jön a megjegyzés.
2014. okt. 7. 12:43
13/15 anonim válasza:
nálunk apuka teszi folyton a megjegyzéseket,ha a gyerekkel valami nincs rendben.Annyi nincs hogy na látja akkor megcsinálja.nem ezzel nem foglalkozik.
Így a hiszti is.lányunk van,és 2 éves,sokat hisztizik.Ki a hibás:én!ki más!
14/15 anonim válasza:
Nézd,egy szóval nem mondtam,hogy egy férfi nem tudná levágni a gyerek körmét,vagy mosni,csupán arra válaszoltam,hogy igen ha a gyereket foltos pólóban viszed ki és a körme hosszú,beszakad a játszótéren vagy megkarmol véletlen valakit akkor ne csodálkozz ha neked tesznek megjegyzést.Úgy gondolom én is,hogy a férfi is megcsinálhat és meg tud csinálni olyan munkát ami régebben csak a nő feladatának számított de ez fordítva is igaz, a nő is simán fúr,kalapál vágja a fát stb.,
15/15 anonim válasza:
Még valami legtöbbször megjegyzést mindig az anya kap ez van,ne foglalkozz vele, aki mindenért beszól biztosan nagyon frusztrált,tudod a más szemében a szálkát is sajátjában a gerendát sem,teljesen felesleges emiatt felidegesítened magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!