Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg vannak ilyen családok?...

Tényleg vannak ilyen családok? (CSP)

Figyelt kérdés

Szóval reggel voltam a postán csomagot feladni.A mellettem lévő ablaknál egy anyuka szerette volna felvenni a CSP.-t.

Mondták,hogy nincs a postán,majd jövőhéten kiviszi a postás. Anyuka meg mondta,hogy de neki azonnal kell,mert beteg a gyerek és gyógyszert kell venni.

Komolyan vannak ilyen családok ahol hónap végén-elején már semmi,de semmi pénz nincs??Nincs tartalék,semmi?? Vagy család,szülők,tesók aki segíthetne?!Hogy lehet így élni?Azért két fizetéssel csak ki lehet bírni 1 hónapot,vagy nem?

Nekünk is van egy 20 hónapos lányunk.Van pénzünk mindig és tartalék is.Még úgy is hogy én max. GYED-et kapok. Szóval nálunk is csak 1 fizetés van most.De,hogy lehet hónap végére nullára jutni?

2014. okt. 3. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes kérdés. Vagyis ha használnád sz eszed máris nem lenne az. Van akik tényleg ebbe szülnek és ebbe is maradnak, sőt szülnek újabb gyerekeket. Vannak akik süllyednek...sokféle élethelyzet van.

2 fizetésünk, tartalékunk volt. Jól éltünk. Nagyobb gyerek beteg lett. 3 éve a havi gyógyszerköltség 45 ezer ft, orvosok, utazás 25 ezer, extra dolgok csak neki (ami orvos által kiírt de nem támogatott) 30 ezer és én nem tudok már dolgozni mellette. Elkezdtük felélni a tartalékainkat és éppen hogy elég mostmár a fizetés. És ha hiszed ha nem, hiába veszek meg mindent fizetéskor ilyen kiadások mellett nem lehet spórolni. Hisz alapban magunknak alig veszek valamit, éphogy csak némi kaját. Hát így lehet. NÉZZ, LÁSS és GONDOLKOZZ

2014. okt. 3. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Van ám ilyen rengeteg...a szomszédomat le tudom neked írni.

5 gyerekük van, a 6. nemsokára születik. Egy másfél szobás házban laknak. A gyerekek büdöse,ápolatlanok, koszosak...

Hónap elején mindenre van pénz: cigi, kóla, torta csak úgy, chips és egyéb felesleges vacakok.

10-én már semmi pénzük!

2014. okt. 3. 16:27
 13/15 zabmester ***** válasza:
85%
Én azt nem értem, hogy te mit nem értesz. Simán van olyan, hogy egy családban hónap végéig éppen csak kijönnek a pénzükből, és ha bejön egy váratlan kiadás, akkor arra már egyszerűen nem telik. Örülj neki, hogy te ezt még sosem tapasztaltad.
2014. okt. 3. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Hogy lehet ilyen kérdést feltenni?

Eddig hol éltél? Semmilyen híreket nem olvastál az elmúlt tizen évben?

Miből gondolod, hogy két fizetésből élnek?

Ha egy fizetésből ÉS max gyedből éltek, akkor azt tekintsd úgy, hogy KÉT fizetésből éltek. Mindegy, minek hívják.

2014. okt. 3. 23:48
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
sok-sok család van és nem csak olyanok vanak ilyen helyzetben akik eliszák,elcigizik a csp is hanem olyanok is akik minimálbért vagy anál kevesebbet visznek haza ,nem isznak és nem cigiznek ,de a számlák étel és a gyerekek sokat elvisznek igy.
2014. okt. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!