Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik sokat ettetek terhesség...

Akik sokat ettetek terhesség alatt, mondván most megtehetitek és majd úgyis leadjátok, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
nem provokációnak írom, de sokan panaszkodnak itt kötényhasra és hogy nem sikerült visszafogyni, nem tudom ezek hány százaléka evett kettő/három helyett, de szerintem túl sokan takaróznak ezzel terhesség alatt, örök nyomokat szerezve a testükön később. Szóval akit érint, nem bánta meg azokat a megevett extra kalóriákat?
2014. okt. 1. 17:46
1 2
 11/13 Kelemen Szabina ***** válasza:
Google-ba ird be kidob pár képet
2014. okt. 1. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Értem. Köszi.
2014. okt. 1. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyermekem van. Mind 3 terhesség alatt közel 30 kilót híztam. 60 kilóról indultam, 90-nel mentem szülni. 1. gyerek után 15 hónappal a régi voltam. 2. terhességet 62 kilóval kezdtem (karácsony volt) 87-tel fejeztem be. A középsőm születése után 6 hónappal 57 kiló voltam és 2 hónapos terhes a 3.babával. :) 84 kilóval mentem szülni. Most 9 hónapos a kicsi és 11 kilóval vagyok elmaradva a 60-tól, mondjuk ő még anyatejes. A hasamat a 3. terhesség viselte meg, most úgy tűnik már 60 kílosan sem lesz a régi, de megérte. :) a 3. Babával volt a legnagyobb hasam. Sok volt a magzatviz és nagy a babám... nem bántam meg mert a 3.-nál már figyeltem, mégis híztam amennyit a szervezetem gondolt. Nem diétát, de nem is zabáltam. Az édességet pedig nem szeretem. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha még nasizok is... :D
2014. okt. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!