Akik sokat ettetek terhesség alatt, mondván most megtehetitek és majd úgyis leadjátok, nem bántátok meg?
fordítva válaszolok és visszakérdezek:
Nem ettem meg extra kalóriát, igazából alig ettem, mert nyomta a gyorom a baba.
15kg-ot híztam összesen, ebből 8kg lement azonnal a kórházban és a szüléssel együtt 20kg-ot fogytam vissza 4 hónap alatt és kötény hasam lett. Én mit bánjak meg, a gyereket?
7hete szültél és a férjed már csesztet a súlyod miatt?? éppen csak vége a gyermekágyas időszaknak, a mehednek is össze kell még húzódnia teljesen, a testednek is regenerálódnia kell még,,, ne haragudj de
tisztában van ezzel a a férjed? és te ezt hogy bírod elviselni? majd ha ő kihord és megszül egy gyereket megnézném, hogy pattogna 7 hét után... főleg hogy szoptatás alatt nem javasolt a durva diéta, a túlzott edzés miatt meg tejsavas lesz a tej... úristen... Bocsi kedves kérdező, hogy offoltam, egyébként én 20kilót híztam terhesség alatt, szépen kivártam amég lett erőm és energiám a súlyommal foglalkozni, még van rajtam 7 kiló, de szerencsére arányosab eloszlik így egész jól nézek ki szerintem. 1 éves lesz a kislányom, 7 hós korában kezdtem el edzeni rendesen+diétázni finoman mert még szoptatom, de nem bánt meg, bár a hasam már nem lesz olyan mint régen 54kilós koromban :)
A kötényhas és az evés szerintem nem függ össze, hiszen a has akkor is nő, ha az ember nem eszik sokat, és a lába olyan marad mint a ropi.
Egy kolléganőm 28 kilót hízott a terhesség alatt, most mégis totál jól néz ki, vékony, nagyon csinos, hasa sincs.
A szomszédunk pedig majdnem 40-et szedett fel (igaz már 13 éves a gyereke), de mikor lefogyott, kb. 50 kg-ra, szintén nagyon jól nézett ki, vékony volt, pedig előtte, amíg nem fogyott le (szülés után több évvel kezdett fogyózni), addig elég szörnyen nézett ki, hatalmas fenék, óriási narancsbőrös combok, fogyás után mégis topon volt, nem volt látható jele a leadott kilóknak.
Szóval szerintem alkat kérdése, hogy kin milyen maradandó nyomok lesznek szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!