Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik sokat ettetek terhesség...

Akik sokat ettetek terhesség alatt, mondván most megtehetitek és majd úgyis leadjátok, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
nem provokációnak írom, de sokan panaszkodnak itt kötényhasra és hogy nem sikerült visszafogyni, nem tudom ezek hány százaléka evett kettő/három helyett, de szerintem túl sokan takaróznak ezzel terhesség alatt, örök nyomokat szerezve a testükön később. Szóval akit érint, nem bánta meg azokat a megevett extra kalóriákat?
2014. okt. 1. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

fordítva válaszolok és visszakérdezek:

Nem ettem meg extra kalóriát, igazából alig ettem, mert nyomta a gyorom a baba.

15kg-ot híztam összesen, ebből 8kg lement azonnal a kórházban és a szüléssel együtt 20kg-ot fogytam vissza 4 hónap alatt és kötény hasam lett. Én mit bánjak meg, a gyereket?

2014. okt. 1. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
szia, én nem ettem annyira sokat, igaz többet mint a terhesség előtt. én nem mozogtam és bizony megbántam :) most van rajtam még plusz 10kiló nem olyan vészes de a férjemnek nem tetszik :) igaz még csak 7 hete szültem tehát még nem engedek a csesztetésnek, de tudom hogy muszáj visszafogynom ha jól akarom magam érezni :) és ha a férjemnek is jót akarok adni :)
2014. okt. 1. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
én bazi sokat ettem és bazi sokat hiztam de a kotenyhasnak ehhez semmi koze....aki csak 10 kgot hizik annak is lesz, ez genetika. és sokkal jobban bant a kotenyhas mint a felszedett kilok, mert az utobbi ellen tudok tenni.
2014. okt. 1. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

7hete szültél és a férjed már csesztet a súlyod miatt?? éppen csak vége a gyermekágyas időszaknak, a mehednek is össze kell még húzódnia teljesen, a testednek is regenerálódnia kell még,,, ne haragudj de

tisztában van ezzel a a férjed? és te ezt hogy bírod elviselni? majd ha ő kihord és megszül egy gyereket megnézném, hogy pattogna 7 hét után... főleg hogy szoptatás alatt nem javasolt a durva diéta, a túlzott edzés miatt meg tejsavas lesz a tej... úristen... Bocsi kedves kérdező, hogy offoltam, egyébként én 20kilót híztam terhesség alatt, szépen kivártam amég lett erőm és energiám a súlyommal foglalkozni, még van rajtam 7 kiló, de szerencsére arányosab eloszlik így egész jól nézek ki szerintem. 1 éves lesz a kislányom, 7 hós korában kezdtem el edzeni rendesen+diétázni finoman mert még szoptatom, de nem bánt meg, bár a hasam már nem lesz olyan mint régen 54kilós koromban :)

2014. okt. 1. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A kötényhas és az evés szerintem nem függ össze, hiszen a has akkor is nő, ha az ember nem eszik sokat, és a lába olyan marad mint a ropi.

Egy kolléganőm 28 kilót hízott a terhesség alatt, most mégis totál jól néz ki, vékony, nagyon csinos, hasa sincs.

A szomszédunk pedig majdnem 40-et szedett fel (igaz már 13 éves a gyereke), de mikor lefogyott, kb. 50 kg-ra, szintén nagyon jól nézett ki, vékony volt, pedig előtte, amíg nem fogyott le (szülés után több évvel kezdett fogyózni), addig elég szörnyen nézett ki, hatalmas fenék, óriási narancsbőrös combok, fogyás után mégis topon volt, nem volt látható jele a leadott kilóknak.

Szóval szerintem alkat kérdése, hogy kin milyen maradandó nyomok lesznek szülés után.

2014. okt. 1. 18:12
 6/13 Kelemen Szabina ***** válasza:
100%
Szia.. En 62 kg val kezdtem a terhesseget 30 kg hiztam nagyom sok edesseget ettem mindent amit megkivantam. Szülés után 1 hónappal áltam mérlegre -10 kg, 8 hóig szopizott addig -4 lement, utana kezdtem edzeni 4 hónapig edzettem dietaztam de szép lassan - 12 kg ment le , es kezd el tunni, visszahuzodni a hasam, fontos lassan kell fogyni h a bör tudjon regeneralodni. Nemszabad gyorsan fogyni mert akkor jon vissza utana
2014. okt. 1. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg mert fiatalon lettem terhes,24 évesen és talán ennek,talán a jó genetikának köszönhetően hiába híztam 30 kilót,mind sikerült leadni,se a mellem,se a hasam,sem a bőröm nem sínylette meg (bár kicsi mellem,és jó lapos hasam volt mindig,talán ezért is) most 1 gyerek után több önbizalmam van mint valaha,végre el tudom fogadni magam,DE egy esetleges kis testvérnél már biztos másképp csinálnám,mert félnék,hogy legközelebb már nem lenne ekkora mákom.Bár én mennék plasztikára kötény hassal ha a fene fenét enne akkor is.
2014. okt. 1. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 62 voltam terhesség előtt, aztán 73. Szülés után 2 héttel megint 62. A hasam viszont megmaradt.
2014. okt. 1. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ostoba, de mégis mi az a kötényhas?
2014. okt. 1. 21:21
 10/13 Kelemen Szabina ***** válasza:
Amikor csüng a bőr lefelé.
2014. okt. 1. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!